Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Taburcu olan hastaya evde ziyaret

Bu haberin fotoğrafı yok
Taburcu olan hastaya evde ziyaret

Kamu hastanelerinde yatarak tedavi görüp, taburcu olan hastalar hastane yönetimi tarafından evlerinde ziyaret edilerek durumları inceleniyor. Kamu Hastaneler Kurumunun başlattığı uygulama gereğince, kamu hastanelerinin yöneticileri hastanelerinden taburcu olan hastaları evlerinde ziyaret etmeye başladı

EVDE ZİYARET SEVİNDİRDİ
Kamu Hastaneleri Birliği Afyonkarahisar Genel Sekreterliğe bağlı kurumların yönetim kadroları da her hafta en az bir hasta olmak üzere ziyaretlerini sürdürecek. Uygulama ile hastanelerin veri tabanından rast gele seçilen hastaların hastanede kaldıkları süre içerisinde, gerek hasta bakım hizmetleri gerek otelcilik hizmetleri gerekse de teşhis ve tedavi yönünden kurumu değerlendirmeleri bekleniyor. Hastalar ilk kez karşılaştıkları bu uygulamadan dolayı önce şaşırıyor, ardından mutlu oluyorlar. Evlerinde ziyaret edilen hastalar, bu uygulamayı son derece olumlu gördüklerini belirtiyor. Bu ziyaretlerin sonunda sağlık çalışanlarına sempati ve güvenin arttığı, evlerinde bir fincan kahve ile ağırladıkları hastane yöneticilerinin samimiyetlerinden dolayı mutlu olduklarını ifade ediyorlar.
YANLIŞ BİLGİ ÖNLENİYOR
Kamu Hastaneler Birliği Afyonkarahisar Genel Sekreteri Dr. Ayhan Erenoğlu, evde yapılan ziyaretlerin devam edeceğini, ziyaretçilerin uygulamadan memnun olduklarını söyledi. Hizmet kalitesi açısından öneri, eleştiri ve memnuniyetlerin oldukça önem arz ettiğine belirten Dr. Erenoğlu; “Her meslekte olduğu gibi sağlık alanında da zamanla mesleki körlük oluşuyor. Bizlerin görmediği bir aksaklık ya da sistemdeki bir durum hastalarımızın gözüyle bizlere yansıması kendimizi yenilememiz açısından önemli bir gelişmedir. Sistemdeki işleyişin bizzat yetkili kişilerden açıklanması da yanlış anlamaların veya yanlış bilgilenmenin önüne geçiyor. Hastalarımız bizim için çok değerli. Kaliteli sağlık hizmeti için ne gerekiyorsa Afyonkarahisar’da bu yerine getirilecek.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti