Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tarih kahramanları da maşaları da unutmayacak

Bu haberin fotoğrafı yok
Tarih kahramanları da maşaları da unutmayacak

Afyonkarahisar Sanayici ve İşadamları Derneği (AFSİAD) yönetim kuru üyeleri son günlerde yaşanan terör olaylarıyla ilgili açıklamada bulundular. Açıklamada terör lanetlenirken, şiddet olayları da kınandı

AFSİAD Başkanı Hüseyin Şehitoğlu tarafından yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi:
“Son şehitlerimize ve bu güne kadar mertebelerin en yükseği olan şehitlik mertebesine erişen kahraman tüm vatan evlatlarına Allah’tan rahmet, geride bıraktıkları yakınlarına sabır, yaralı kardeşlerimize acil şifalar temenni ediyoruz. Ülkemizin bölgede Yıldızının parladığı son dönemde cumhuriyetimizin 100.yılı olan 2023 hedefleri ile birlikte dünyada önemli bir güç olacağına kuşkusuz inancımız tamdır. Artık tamamıyla güneş gibi apaçık belirginleşen bir durumu ifade etmemiz gerekmektedir. Bugünkü yaşanan olayların ülkemizin refahı ve gelişimini istemeyen dış güçlerin de bu olumsuz tabloda yerini aldığı aşikardır. Bugünkü yaşanan olaylar tesadüf değildir. Kürt kardeşlerimiz ile Kürt halkı ile yüzyıllardır bir arada yaşamayı şiar edinen Türk halkının da arasında kardeşlikten öte bir şey düşünülemez.
TÜRK’ÜN DE KÜRT’ÜN DE DÜŞMANI PKK
Bu millet Çanakkale ruhunu, Kurtuluş Mücadelesi ruhunu asla kaybetmeyecektir. Bizlerin arasına sokulmak istenen nifak asla sokulamayacak ve bizim kardeşliğimiz dünya durdukça devam edecektir. Tüm dünya çok iyi bilmelidir ki Kürt kardeşlerimiz ile Türk kardeşlerimizin ortak düşmanı PKK başta olmak üzere tüm terör Örgütleridir. Milletimiz son olayların ülkemiz için milli mücadele kadar önemini bilmekte ve asla yılmadan usanmadan kararlı ve emin adımlarla büyük Türkiye ‘yi hakettiği muasır medeniyetlerin de üstüne çıkarmayı amaç edinmiş şuurlu milletperver bir nesile sahip olduğunu tüm dünya görmelidir ve bilmelidir.
TARİH KAHRAMANLARI DA MAŞALARI DA UNUTMAYACAK
Türkiye cumhuriyeti sınırları vatanımızdır ve asla bölünmeyecektir. Ekonomide, sosyal hayatta, bölgesel refah ve kalkınmada her anlamda huzur ve toplumsal barış içinde ülkemiz için var gücümüzle çalışıyoruz ve sağduyu ile çalışmaya devam edeceğiz, bundan kimsenin şüphesi olmasın. Tarih bu günleri yazarken kahramanca vatanını böldürmemiş ve milletinin huzuru için şehadet mertebesine ulaşmış şehitlerimizi ve bu uğurda yaralanmış gazilerimizi asla unutmayacaktır. Terör adına adım atan, milletine nifak tohumları sokmaya çalışan zavallı maşaları ise lanetle anacaktır.
ORTAK ACIMIZI YÜREĞİMİZDE HİSSEDİYORUz
Varlığımızın sebebi yüce şehitlerimize Allah’tan rahmet diler, aile ve yakınlarına sabırlar niyaz ediyoruz, onların acıları bizim de acımızdır ve yüreğimizde hissediyoruz. Terörle mücadele eden güvenlik mensuplarımızın Allah yar ve yardımcısı olsun. Şanlı Türk milletinin başı sağ olsun.
Milletimizi huzursuz eden ve kahreden son olayları şiddetle kınıyor ve terörü her ne şekilde olursa olsun lânetliyoruz.” (Kocatepe Haber Merkezi)