Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Tarihi Kasaplar Çarşısını Restore Edeceğiz’’

İYİ Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Alper Yağcı, 31 Mart seçimini kazanması halinde tarihi Kasaplar Çarşısının restorasyonunun yapılacağını belirtti.

İYİ Parti Afyonkarahisar Belediye

İYİ Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Alper Yağcı, Kasaplar Çarşısı’nda kasap esnafıyla biraraya geldi.

Yağcı, ziyaretleri sırasında esnafın sorunlarını yerinde dinleyerek alış veriş yapan vatandaşlarla sohbet etme imkânı buldu. Yağcı, eşi ve çocuklarıyla birlikte Yazar Melih Maden’in son kitabı “Kumart’ın Hayatı” adlı kitap tanıtım toplantısına da katıldı.

“Tarihi Kasaplar Çarşısını Restore Edeceğiz’’

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Afyonkarahisar için değişim vaadiyle yola çıktıklarının altını çizen Belediye Başkan Adayı Yağcı, “Şehrimizin çıkarlarını ön planda tutacağız. Kasaplar Çarşısı ile ilgili olarak kasap esnafımızın uzun süredir beklediği restorasyon projelerini inşallah biz hayata geçireceğiz. Kasaplar Çarşısını turistler için cazibe merkezi haline getirmeyi hedefliyoruz. Seçmenimiz için biz yerel yönetimde değişiklik isteyenlerin tercihi olarak varız. Afyonkarahisar’ı hak ettiği hizmete kavuşturmak için yola çıktık. Esnafımızın, vatandaşımızın yanındayız. Bizim için önemli olan Afyonkarahisar’ın menfaatidir. İYİ Parti olarak belediyecilikte fark yaratacağız. Afyonkarahisar’da iyi şeyler olacak.” ifadelerine yer verdi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti