Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tarımsal üretime taze kan

Bayatçık Mahallesi’nde kurulan yeni

Bayatçık Mahallesi’nde kurulan yeni seranın sahibi Ömer Erkek, ay sonuna kadar domates
fidesi dikimi için yoğun çalıştıklarını söyledi. Erkek, “Termal su basımı yapıldı. Fide dikimi
için problemimiz yok. İnşallah ay sonuna kadar fide dikimi için aralıksız mesaideyiz” dedi

 

Afyonkarahisar Merkez’e bağlı Bayatçık Mahallesi’nde 34 bin metrekarelik arazi üzerinde jeotermal enerjiden yararlanılarak domates üretimi yapılacak olan serada çalışmalar aralıksız devam ediyor.
Seranın sahibi Ömer Erkek, Afyonkarahisar’a önemli bir tesis kazandırmaktan büyük bir mutluluk ve heyecan duyduğunu kaydetti.
Gazeteniz Kocatepe’ye hazırlık süreci hakkında bilgi veren Erkek şöyle konuştu:
“Seramızda üreteceğimiz domates fidelerini ay sonuna kadar dikebilmek için uğraş veriyoruz. Bu yoğun çalışmalarımız ve çabalarımızda yardım ve desteğini eksik etmeyen; Afyonkarahisar Belediyemize, AFJET yönetimimize, Ziraat Bankası Kadınana Şubesi yetkili ve çalışanlarına teşekkür etmeyi borç biliyorum. Valimiz Sayın Gökmen Çiçek ile Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Zeybek’i seramızda ağırlamaktan büyük onur duyarız. Çabalarımızı yerinde değerlendirmeleri ve görüşleri bizim için önem taşıyor. Yaklaşık 20 milyon liralık bir yatırım 34 bin metrekarelik sera ve diğer kullanım alanlarımızla Afyonumuza, Türkiyemize üreterek ve 40 kişilik istihdamla katkı sunacak olmanın onurunu heyecanını yaşıyoruz.”
>> Esra KÜÇÜKKURT’un Haberi

 

 

YASAL UYARI

Kocatepe Gazetesi’ne ait haberlerin alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır. Haberlerin belirli bir kısmını alarak yada başlığını değiştirerek veyahut alt üst edilerek de (gazeteci tabiri ile takla attırıp) alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde de yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti