Taşdan'a veda yemeği – Kocatepe Gazetesi

Çay Kaymakamı Hayatı Taşdan için Ecirlioğlu tesislerinde veda yemeği verildi Onuruna verilen veda yemeğinde konuşan Çay Kaymakamı Hayatı Taşdan, 2,5 yıldır ilçede hizmet verdiğini, makam ve kademe olarak yükseldiği için tayin istediğini belirtti. Kaymakam Hayatı Taşdan, Çay ilçesinden güzel duygularla ayrıldığını kaydetti. Taşdan 'Dostluğumuz, arkadaşlığımız nerede olursam olayım devam edecek. Yeni görev yerim Amasya'nın Suluova [&hellip]

Taşdan’a veda yemeği

Çay Kaymakamı Hayatı Taşdan için Ecirlioğlu tesislerinde veda yemeği verildi

Onuruna verilen veda yemeğinde konuşan Çay Kaymakamı Hayatı Taşdan, 2,5 yıldır ilçede hizmet verdiğini, makam ve kademe olarak yükseldiği için tayin istediğini belirtti.
Kaymakam Hayatı Taşdan, Çay ilçesinden güzel duygularla ayrıldığını kaydetti. Taşdan; “Dostluğumuz, arkadaşlığımız nerede olursam olayım devam edecek. Yeni görev yerim Amasya’nın Suluova ilçesinde Çaylı’lar bir kardeşleri olduğunu unutmasınlar. Hakkınızı helal edin. Ben hakkımı helal ediyorum.” dedi. Çay ilçesine tayin olan Havsa Kaymakamı Barış Demirtaş’ın göreve başlayacağı güne kadar, Çay kaymakamlığına Sultandağı kaymakamı Muhammet Emin Güngör vekâlet edecek. Veda yemeğine; Sultandağı kaymakamı Muhammet Emin Güngör, Çay Garnizon Komutanı Ferit Kahraman, Çay Belediye Başkanı Ali Yakut, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Özdemir, Emniyet Müdürü Yunus Dinç, protokol üyeleri, belde Belediye Başkanları, köy muhtarları katıldı. (Kocatepe)

Kocatepe Gazetesi - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme