Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Taşhan’da açılışa özel Kadınlar Günü Sergisi

TOBB Afyonkarahisar Kadın Girişimciler
Taşhan’da açılışa özel Kadınlar Günü Sergisi

TOBB Afyonkarahisar Kadın Girişimciler Kurulu tarafından hazırlanan “İşte Kadın, İş’te Kadın” isimli el işi ve sanat sergisi, Vakıflar Genel Müdürlüğü’nün restore ettirdiği, 500 yıllık Taşhan’da açıldı. Bu etkinlik, Taşhan’da restorasyon sonrası ilk faaliyet olarak kayda geçti.
365 GÜN KADINLARIN
Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser açılışta yaptığı konuşmada, 365 günün kadınların günü olduğunu vurguladı. Serteser, “Aslında 365 gün Kadınlar Günü. Biz 8 Mart’ta bugünü kutluyoruz. Bu tarihi mekânın kadınlarımızın, esnafımızın el sanatlarına ev sahipliği yapması bizi ziyadesi ile memnun etti. Ben TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanımız Berna Tokman’a ve tüm İcra Kurulu’na, tüm Kadın Girişimcilerimize, kadın esnafımıza, diğer esnafımıza bu tarihi Taşhan’ın hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.
“HAYIRLI OLSUN”
Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, kadın emeğinin öne çıktığı bir sergi açıldığının altını çizdi. Çoban, “Bu tarihi Taşhan’ın restorasyonunu gerçekleştiren, dönemin Başbakan Yardımcısı’na, Vakıflar Genel Müdürlüğü’ne, Bölge Müdürlüğümüze, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İhsan Soysal, bu çarşıyı, bu şekilde kiraladı. İnşallah Afyonlular, ilimize gelen değerli misafirler, bu çarşıdan en güzel şekilde istifade edeceklerdir. Hem çarşımız, hem de sergimiz hayırlı olsun. Güzellik getirsin, bereket getirsin” diye konuştu.
TARİHİ DEĞERLER
TURİZME
KAZANDIRILMALI
Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz, ilde tarihi mekânların böylesi etkinliklere ev sahipliği yapmasının yararlı olacağını kaydetti.
SERGİ VE AÇILIŞA YOĞUN KATILIM
El işi, göz nuru eserlerin sergilendiği dükkân ve stantlar ziyaret edildi. Sergi ve Taşhan’ın açılışına;  Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz ve eşi Fatma Tutulmaz, CHP Milletvekili Burcu Köksal, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Özel, AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, CHP İl Başkanı M. Kemal Demirkırkan, ATSO Meclis Başkanı Dr. Mehmet Sıtkı Merdivenci ve eşi Dilek Merdivenci, ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, ATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Şükrü Köse, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Berna Tokman, Komite Üyeleri ve davetliler katıldı. >> Burcu AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti