Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Taşhan’da antika meraklılarına özel mezat

Bu haberin fotoğrafı yok

Antika meraklıları Âlem-i Çarşı Taşhan’da düzenlenen mezatta bir araya geldi

 

Taşhan Antika Mezatı 27 Eylül Cuma akşamı Âlem-i Çarşı Taşhan’da gerçekleştirildi. Antika severler alıcı ve satıcı olarak mezatta biraraya geldi.
“AMACIMIZ İLİN KÜLTÜREL HAYATINI RENKLENDİRMEK”
Âlem-i Çarşı Taşhan İşletmecisi İhsan Soysal, Taşhan Antika Mezatı hakkında bilgi verdi. Mezat etkinliğini Afyonkarahisar’da iki yıl önce gerçekleştirdiklerini belirten Soysal, Âlem-i Çarşı Taşhan’da ilk kez mezat düzenlediklerini söyleyerek şöyle konuştu:
“Daha önce de böylesi birkaç etkinlik yapmıştık. Amacımız Afyon’da sosyal, kültürel hayatı biraz renklendirmektir. Yaşanmışlıkları tazelemek, insanları geçmişe döndürebilmektir. Ama sözün başında da ifade ettiğim üzere şehrin sosyal hayıtın hareketlendirmektir. Âlem-i Çarşı Taşhan gibi bir mekân olunca da ilk aklımıza gelen etkinlik antika oldu. Biz Taşhan olarak her zaman bu tür kültürel etkinliklere yer verip devam edeceğiz.”
“EKİM AYINDA DA MEZAT PLANLANIYOR”
Gelecek ayın sonunda yeni bir antika Mezatı etkinliği planlandığını aktaran Soysal şunları söyledi: “Ayrıca bir aksilik olmazsa 27 Ekim 2019 Pazar günü Türkiye’nin birkaç yerinde bulunan Antika Bit Pazarlarının bir örneğini de inşallah Afyon’da gerçekleştirmek istiyoruz. Nasip olursa bu da Afyon için hareketli bir etkinlik olacak. Çünkü Türkiye’nin her yerinden doğudan, batıdan, kuzeyden, güneyden birçok ilimizden antikacı arkadaşlarımız geliyor. Dolayısıyla ayrıca antikacılık adına gerçekleşmesi halinde büyük bir etkinliğe daha 27 Ekim Pazar günü imza atmış olacağız. Mezatımız da tamamen antika objelere yer veriyoruz.”
Etkinliğe antika severlerin yanı sıra Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Dr. Mehmet Boztepe, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İhsan Akar’da katıldı. >> Burcu AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti