Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Taytak, Afyon’un yol taleplerini Uraloğlu’na iletti

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Afyonkarahisar’ın 4 ayrı yolla ilgili talebini Karayolları Genel Müdürü Abdulkadir Uraloğlu’na iletti

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Karayolları Genel Müdürü Abdulkadir Uraloğlu’nu ziyaret ederek Afyonkarahisar ilgili 4 önemli konuyu iletti.
DİNAR İLÇE GİRİŞİNDEKİ YOLLA İLGİLİ 3 ÖNERİ SUNULDU
Dinar İlçesi’nden geçen Afyonkarahisar-Denizli karayolunda meydana gelen ağır kazaların önüne geçilmesi gerektiğini belirten Taytak, “MHP Dinar İlçe Başkanlığımız, Afyonkarahisar-Denizli karayolunun ilçe merkezinden geçmesinden dolayı meydana gelen kazaların çözümü için bizlere bir talepte bulundular. Dinar ilçemizin girişinde bulunan Çobansaray Köyü’nden sonraki bölümlerde meyili fazla olan bir yolumuz var. Bu yol ise şehir merkezinden geçerek şehir dışına kadar devam ediyor. Özellikle ağır tonajlı yük araçları ve diğer taşıtların bu yolda frenlerinin patladığı ya da çeşitli arızalardan dolayı ağır kazaların gerçekleştiği ortada bizimde bu konuyla ilgili 3 tane çözüm önerimiz oldu.” dedi.
AHMETPAŞA GEÇİŞ BAĞLANTISI KONUSUDA AKTARILDI
Mehmet Taytak, Ahmetpaşa Belediye Başkanı Eyup Yakan ve belde halkının, Afyonkarahisar-Antalya karayolu Ahmetpaşa Beldesi geçiş bağlantısı ile ilgili talebinide Genel Müdür Abdülkadir Uraloğlu’na ilettiğini açıkladı. Taytak, “Ahmetpaşa Beldesi’nin doğu kısmında Afyonkarahisar-Antalya karayolunun yaklaşık olarak 27. kilometresinde yer almaktadır. Afyonkarahisar-Antalya karayolunun yapım aşamasında planlanmış ve Ahmetpaşa-Sinanpaşa çevreyolu karayoluna cep bağlantısı verilmiş olan ancak yapım aşaması tamamlanmamış yolun faaliyete geçirilmesi olarak aktif kullanım oluşturmak ve olası tehlikeleri önlemek amacıyla önem taşımaktadır. Sayın Genel Müdüre bu konuyuda bildirdim.” ifadelerini kullandı.
NURİBEY BELDESİ GİRİŞİNE
CEP KONULMASI TALEP EDİLDİ
Emirdağ-Bolvadin-Çay bölünmüş yolun yapımı devam eden ve yolun diğer tamamlanması gereken kısımların tamamlanması konusunda görüştüklerini belirten Taytak, Afyonkarahisar-Şuhut İlçesi devlet yolu üzerinde bulunan Nuribey Beldesi’ne giriş noktasına kavşak düzenlenmesi ile ilgili talebi de Genel Müdür Uraloğlu’na ilettiğini bildirdi. Taytak, “Afyonkarahisar-Şuhut devlet yolunun projelendirilmesi aşamasında mevcut Nuribey kasabasının giriş noktasına kavşak düzenlenmesi yapılması talep edilmektedir. Yaz dönemi boyunca geçim kaynağı olan patates alım satımı ile ilgili şehirlerarası tır ve kamyon giriş çıkışlarının yoğunluğundan kaynaklı mağduriyetlerinin giderilmesi için Afyon-Şuhut yolu güzargahı üzerindeki Nuribey Beldesi’ne giriş hattına cep konulması önem arz etmektedir.” >> Hayriye CANER’in Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti