Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Taytak: Başkan Adaylarımızın Sonuna Kadar Yanındayız

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, MHP Belediye Başkan adaylarının meydanlarda verdiği sözlerin kendilerinin sözü olduğunu vurguladı. Taytak, “Başkan adaylarımızın yanında ve arkasında sonuna kadar duracağız.”    dedi.

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, İl Başkanı Ahmet Kahveci ve parti yöneticileri ilçe ve beldeleri 31 Mart’ta yapılacak olan seçimler için dolaşıyorlar. Milletvekili Taytak ve beraberindekiler; Başmakçı, Dazkırı, Kızılören, Bolvadin, Çay, Sultandağı, Dinar, Bayat, Emirdağ İlçeleri ve Kayıhan, Özburun, Dişli, Davulga, Gömü, Pazarağaç, Kocaöz, Yeşilçiftlik beldelerinin Seçim Koordinasyon Merkezlerinin açılışını yaptılar.

“TÜM İLÇE VE BELDELERDE, BELEDİYELERE TALİBİZ”

SKM açılış törenlerinde ve ziyaretlerinden konuşan Milletvekili Taytak, şu ifadelere yer verdi: “Bu sokaklara bu ilçelere, bu memlekete sevdalı herkesin yanında durduk. Allah’a şükürler olsun ki gittiğimiz her ilçemizde, her beldemizde hemşehrilerim bizleri bağrına bastılar. Milletvekilliğim döneminde gururla söylüyorum ilçelerimizde, beldelerimizde uzun süredir çözüm bekleyen konuları çözüme kavuşturduk. Birçok güzel işlerin adına sizlerin desteği ile imzamızı attık. Yapılamaz, çözülemez denilen işleri yaptık. Biz bu zamana kadar üretken belediyecilik yaptık bundan sonra da böyle yapacağız. Daha yapacak çok işimiz var. Belediye Başkan adaylarımız ile hep beraber hayal ettiğimiz projeleri canlandıracağız. Kapı kapı dolaşacağız. Tüm ilçelere, beldelere, belediyelere talibiz. Hizmet etmek için gece gündüz demeden çalışacağız. Her ilçemizde, beldemizde hiçbir ayrım yapmadan, o, bu, şu demeden çalışacağız. Hepinizle kucaklaştık. El ele, kol kola vereceğiz, ihtiyaçlarınız neyse, siz ne istiyorsanız, Allah’ım onu yapmayı bize nasip etsin. Siz istersiniz, biz yaparız.”

“ADAYLARIMIZIN VERDİĞİ SÖZ BİZİM SÖZÜMÜZDÜR”

“MHP Belediye Başkan adaylarımızın meydanlarda verdiği sözler bizim sözümüzdür. Başkan adaylarımızın yanında ve arkasında sonuna kadar duracağız.” diyen Milletvekili Taytak, şunları kaydetti: “Şu ana kadar MHP’nin 17 belediyesine yapmadığımız hizmet kalmadı Allah’a şükürler olsun. 15 beldemiz 2 ilçemizin bütün ihtiyaçlarını teker teker yerine getirdik. Bu dönem MHP’nin üç Hilal’ini Afyonkarahisar’ın her yerinde şanla dalgalandıracağız. Bu sizlerin ve bizlerin sayesinde olacak, çalışarak kazanacağız. Mutlaka ve mutlaka başaracağız. İstek bizden destek sizden takdir cenabı Allah’ın diyorum.”

“BAŞKAN ADAYLARIMIZIN YANINDA VEKİLİMİZ VAR”

MHP İl Başkanı Ahmet Kahveci, Milletvekili Mehmet Taytak’ın, MHP’nin tüm Belediye Başkan adaylarının yanında olduğunun altını çizdi. Başkan Kahveci, sözlerini şöyle tamamladı: “İlçe ve beldelerimizde seçim koordinasyon merkezlerimizin açılışlarında vatandaşlarımızın partimize olan ilgisini gördükçe memnun oluyoruz. Partimizin şu an 17 belediyesi var ama bu dönem sahadan aldığımız izleminler bize gösteriyor ki, bu sayıyı iki katına hatta daha fazla bir sayıya çıkaracağımıza inanıyorum. 17 belediyemizde belediye başkanlarımız seçim öncesi vermiş oldukları sözleri Milletvekilimiz Mehmet Taytak’ın destekleri ile kısa zamanda bitirdiler ve vizyon projelere imza attılar. Şimdi de Belediye Başkan adaylarımızın meydanlarda vermiş oldukları sözlerin arkasındayız. İnşallah Afyonkarahisar merkez belediyesi başta olmak üzere çok sayıda belediyemizde 3 hilali dalgalandıracağız.” dedi. Yapılan konuşmaların ardından dualar eşliğinde seçim koordinasyon merkezlerinin açılışları yapıldı.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti