Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Taytak, bürokratik sıkıntıları çözmeyi sürdürüyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, bölge sanayicilerinin bürokratik sıkıntılarını çözmeye devam ettiğini açıkladı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)

Bölgedeki mermer sanayi, Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren sanayicilerin konularını yakından takip ettiğini belirten Mehmet Taytak, Emirdağ Tepeköy’de magnezyum üretim tesisi olan 250 işçinin çalıştığı Kar Mineral Madencilik Genel Müdürü Mehmet Baki Ocak ile birlikte Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Zekeriya Coştu’yu makamında ziyaret etti.
TAYTAK, OCAK’LA BİRLİKTE COŞTU İLE GÖRÜŞTÜ
Mehmet Taytak, bölgeye ciddi katma değer katan Kar madenciliğin ve bölgenin sektörel sorunlarını ilgili Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Zekeriya Coştu’yu ziyaret etti. Kar Mineral Madencilik Genel Müdürü Mehmet Baki Ocak ile birlikte Coştu ile görüşen Taytak, konuların çözümü için takipçisi olacağını söyledi. Görüşmede sektördeki mevcut durum, potansiyel ve gelecek projeleri ele alındı. Afyonkarahisar’ın çok önemli bir sanayi şehri olduğunu ifade eden Bakan Yardımcısı Zekeriya Coştu ise, magnezyum üretiminde Türkiye’nin potansiyelini ve sektörün önemini vurgulayarak, geliştirilecek projeler için işbirliği çağrısında bulundu.
TAYTAK’TAN COŞTU’YA TEŞEKKÜR
Magnezyum üretim tesisinin bölge ekonomisi için önemine vurgu yapan Milletvekili Mehmet Taytak, hükümetin ve Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın desteklerinden dolayı teşekkürlerini iletti. Taytak ziyaret sonunda Bakan Yardımcısı Coştu’ya Afyonkarahisar mermerinden yapılmış haşhaş ve Türk bayrağı motifli hediye ederek başarılar diledi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti