Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Taytak, ihtiyaçların takipçisi

Bu haberin fotoğrafı yok

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Tarım ve Orman Bakanlığı Bakan Yardımcısı Akif Özkaldı, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakan Yardımcısı Şeref Kalaycı ile Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürü Cevat Genç’i makamlarında ziyaret etti

Ziyaretlere MHP Afyonkarahisar İl Yönetiminden Ahmet Kahveci, Doğan Şimşek ve Ufuk Kuru’da katıldı. MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak ilk olarak Tarım ve Orman Bakanlığı Bakan Yardımcısı Akif Özkaldı’yı makamında ziyaret etti. Ziyarette Afyonkarahisar için yapılması düşünülen projeler ve yatırımların görüşüldüğünü kaydeden Taytak, kentin başlıca gelir kaynağının tarım ve hayvancılık olduğunu belirterek, bu nedenle Özkaldı ile tarım ve hayvancılığın gelişmesi noktasında önemli konuları görüştüklerini söyledi. Taytak, Afyonkarahisar’a hayvan kontrol ve dinlendirme istasyonu kurulmasına ilişkin çalışmaları takip ettiklerini kaydederek, Bakan Yardımcısı Özkaldı’nın da Afyonkarahisar’ın kendileri için ayrı bir değeri olduğunu, tarım ve hayvancılık noktasında ne gerekiyorsa yapacaklarını dile getirdiğini ifade etti.
MERMER VE MADEN SEKTÖRÜNÜN SORUNLARINI ANLATTI
Milletvekili Taytak ve il yönetimi daha sonra Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakan Yardımcısı Şeref Kalaycı ile Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürü Cevat Genç’i makamlarında ziyaret ettiler. Ziyaretlerde öncelikli olarak bölgeye ait olan mermer ocakları ve mermer sanayinin problemleri ile mermercilerin sıkıntılarını paylaştıklarını dile getiren Taytak, Bakan Yardımcısı Kalaycı’nın bu konuda yeni hazırlıklarının olduğunu ifade ettiğini söyleyerek, Kalaycı’nın mermercilik ve madencilikle ilgili yeni tasarıların hazırlandığını bu konuda bürokratik işlemlerin azaltılacağını dile getirdiğini belirtti. Taytak, Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürü Cevat Genç’in ise, Afyonkarahisar’ın madencilikte özel bir bölge olduğunu ve bölgeyi desteklemek için gerekli çalışmaları yaptıklarını ifade ettiğini bildirdi.
Ziyaretleri sırasında Milletvekili Taytak, Tarım ve Orman Bakanlığı Bakan Yardımcısı Akif Özkaldı, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakan Yardımcısı Şeref Kalaycı ile Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürü Cevat Genç’e, Afyon mermerinden yaptırılan haşhaş motifli Türk Bayrağını hediye etti.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti