Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Taytak, Spor Yatırımlarının Takipçisi Oluyor

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Afyonkarahisar’daki spor yatırımlarının devamı için Bakanlık nezdinde temaslarını sürdürüyor

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürü Prof. Dr. Süleyman Şahin’i makamında ziyaret etti. Ziyarette, daha önce Taytak’ın Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Bak’a ilettiği Erenler Gençlik Merkezi, Kocatepe Spor Kompleksi içinde bulunan Güreş TOHM Merkezi Bakım Onarımı, Şuhut İlçesi Spor Salonu Yapımı, Bolvadin İlçesi Kapalı Spor Salonu Yapımı talepleri hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

“BAKANIMIZ İLGİ GÖSTERDİ”

Milletvekili Taytak, “Afyonkarahisar ilimiz spor şehridir. İlimizde birçok spor dalında çok yetenekli evlatlarımız var. İlimizi ve ülkemizi derece alarak temsil eden geleceğin sporcularının daha uygun şartlarda çalışması için Afyonkarahisar ilimize spor alanındaki desteğimi projelerle her zaman vereceğim. Daha önce proje ve taleplerimizi Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak Bey’e iletmiştim. Bakanımız her ziyaretimizde bizlere ilgi ve alakalarını göstermiştir. Bugün de Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürü Prof. Dr. Süleyman Şahin’i ziyaret ederek taleplerimizi ilettim. Erenler Mahallemiz’de Gençlik Merkezi kurulması sürecini hem Bakanımız hem İl Müdürlüğümüz ile takibini yapmış ve kararın çıkmasına destek olmuştuk” dedi.

GEREKLİ TALİMATLAR VERİLDİ

Taytak, “Genel Müdürümüz, Erenler Mahallemiz’de Gençlik Merkezi kurulması, Şuhut ilçemizde daha önce yıkılan salon yerine Çok Amaçlı Spor Salonu yapımı, Bolvadin ilçemizde eski kapalı spor salonunun yerine yeniden kapalı spor salonu yapılması taleplerimizle ilgili gerekli talimatları verdi, ziyaretimiz sırasında ilgili yerlere yazıları yazdırdı. Kocatepe Spor Kompleksi içinde bulunan güreş TOHM Merkezi bakım onarımı için ise gerekli ödeneğin verilmesi talimatını verdi. Ben bu projelerde her zaman bize destek veren Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Osman Aşkın Bak, Genel Müdürümüz Prof. Dr. Süleyman Şahin ve İl Müdürümüz İsmail Hakkı Kasapoğlu’na Afyonkarahisarlı hemşehrilerim adına teşekkürlerimi iletiyorum. Spor her şeyin ilacıdır. Gençliğin enerjisini en iyi şekilde ortaya koyan ilimizde spora olan erişimi hep birlikte arttıracağız inşallah. Afyonkarahisar’ımız örnek bir şehir olmaya devam edecektir.” ifadelerini kullandı.

Ziyaret sonrası Milletvekili Taytak, Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürü Prof. Dr. Süleyman Şahin’e Afyon Mermeri’nden yapılmış haşhaş motifli Türk Bayrağı hediye etti.