Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Taytak, Verilen Sözlerin Takipçisi

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, MHP’li belediye başkanları ile birlikte Toplu Konut İdaresi Başkanı Ömer Bulut’u makamında ziyaret ederek talepleri iletti

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak’ın destekleri ile belediye başkanları seçim öncesi vermiş oldukları sözleri yerine getirmek için Ankara’da mesai yapıyorlar. MHP heyeti, TOKİ Başkanı Ömer Bulut’u ziyaret etti.

Ziyarete Belediyelerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Doğan Şimşek, Şuhut Belediye Başkanı Muhittin Özaşkın, Kızılören Belediye Başkanı Ali Erol, Sinanpaşa Belediye Başkanı Tolga Yıldırım, Bolvadin Belediye Başkanı Devriş Aynacı, Tatarlı Belediye Başkanı Musa Kayer, Ahmetpaşa Belediye Başkanı Eyüp Yakan ve Gömü Belediye Başkanı Ramazan Eryıldız katıldı.

Taytak, Verilen Sözlerin Takipçisi

HEMŞEHRİMİZ DE KATILDI

Ziyaret hakkında değerlendirmede bulunan Milletvekili Taytak; “Geçtiğimiz dönemde olduğu gibi bu dönemde de, seçilen belediye başkanlarımızın projelerini yerine getirebilmeleri için ilgili kurumlara gidip görüşmeler gerçekleştiriyoruz. Bugün Toplu Konut İdaresi Başkanı Ömer Bulut Beyefendi’yi ziyaret ettik. Sayın Başkanımız sağ olsunlar bizi her zaman olduğu gibi bugünde samimiyetle karşıladılar. Görüşmede çok ciddi projeler için onaylar aldık kendisinden. Şuhut İlçemizde 500 konut, 100 adet dükkan,  Kızılören İlçemizde 110 konut, 2 adet bakıcı evi ve bir dükkân, Bolvadin İlçemizde 150 konut, Ahmetpaşa Beldemize 80 konut, Tatarlı Beldemize 36 konut, 8 dükkân ve İlk Yerim Projesiyle 54 adet dükkân, Gömü Beldemize 200 konut projelerimiz onaylanmıştır, kısa zamanda ihaleye çıkılacaktır. Toplantıya TOKİ Başkan Yardımcısı, hemşehrimiz Dursun Baştürk Bey de katılarak bize destek oldular. Ben TOKİ Başkanımız Sayın Ömer Bulut Bey’e ve Başkan Yardımcısı Dursun Baştürk Bey’e Afyonkarahisar’ımıza vermiş olduğu desteklerinden dolayı çok teşekkür ederim” dedi.

BAŞKANLAR TEŞEKKÜR ETTİ

Projelerinin hayata geçmesinde en büyük desteği Milletvekili Taytak’tan aldıklarını söyleyen MHP’li Belediye Başkanları, TOKİ konut projeleri için teşekkür ettiler. Başkanlar, “Seçimlerden önce kendi bölgelerimizde vatandaşlarımıza projelerimiz ile ilgili söz vermiştik.  Belediye başkanlığımız dönemimiz boyunca Milletvekilimiz Mehmet Taytak’ın destekleri ile seçim vaatlerimizi yerine getirmek için çalışacağız.  Vekilimiz sağ olsun hem seçim çalışmalarımızda hem seçim sonrasında bizlerin yanında olmaya devam ediyor. İlçelerimizde, beldelerimizde projelerimiz onaylandı. Bölgelerimize hizmet etmeye Sayın Vekilimizin destekleriyle devam edeceğiz inşallah. Başta Milletvekilimiz Taytak olmak üzere TOKİ Başkanı Ömer Bulut’a bizlere vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz” dediler.

Ziyaret sonrası Milletvekili Taytak, TOKİ Başkanı Ömer Bulut’a Afyon mermerinden yapılmış saat hediye etti.

Taytak, Verilen Sözlerin Takipçisi