Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Taytak’ın Girişimleri Sonuç Verdi

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak’ın girişimleri sonucunda Afyonkarahisar’daki bir fabrika işçi alımına başlayacak

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak’ın Afyon Makine Fabrikası için yaptığı girişimler sonucu Afyonkarahisar Makine Fabrikası’na 2007 yılından sonra ilk personel alımı gerçekleşiyor.

GENEL MÜDÜR ŞAHİN’E İZAH ETTİ

Taytak, geçtiğimiz yıl Afyonkarahisar Makine Fabrikasının faaliyet alanlarının genişletilerek, fabrikanın kurulduğu yıllardaki kapasiteye kavuşturulması için personel alımının önem arz ettiğini Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. Genel Müdürü Dr. Muhiddin Şahin’e iletmişti. Genel Müdür Şahin, Afyon Makine Fabrikasının kendileri için önemli olduğunu, gereken her türlü desteği vereceklerini, daha büyük makineler alınarak personel istihdamını sağlayacaklarını Milletvekili Taytak’a bu taleplerini en kısa zamanda karşılayacaklarını belirtmişti.

Taytak’ın Girişimleri Sonuç Verdi

“VERDİĞİMİZ SÖZLERİ YERİNE GETİRİYORUZ”

Yaptığı açıklamada Taytak,  “Afyon Makine Fabrikası bölgemiz ekonomisi ve istihdamı açısından bizler için önemlidir. Uzun zamandır konunun takipçisiydim. Çok şükür takipçisi olduğumuz her konu gibi bu konuyu da çözüme kavuşturmuş bulunmaktayız. Türkiye genelinde Makine Fabrikalarının İmalat Birimlerine 50 personel alınacaktır. Başvurular başlamış bulunmaktadır. Afyon ilimize ise 2 kaynakçı, 2 tornacı,1 elektrikçi olmak üzere 5 personel alımı gerçekleştirilecek ve fabrikamız bundan sonra peyderpey olarak personel alımı devam edecektir.  Ayrıca fabrikamıza AR-GE Birimi kurulacak ve böylece daha büyük bir kapasiteye ulaşacaktır. Genel Müdürümüz Dr. Muhiddin Şahin Beyefendi’yle görüşerek kendilerine hemşehrilerimiz adına teşekkürlerimi ilettim. Her zaman olduğu gibi ilime ve hemşehrilerime hizmet etmeye, verdiğimiz tüm sözleri yerine getirmeye devam edeceğiz. Hep söylediğim bir şey var tekrar ifade etmek istiyorum. Biz bakarız değil, yaparız düsturuyla hareket ettik. Bundan sonra da Cenab-ı Allah’ın izniyle böyle yapmaya devam edeceğiz” dedi.