Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tazlar’da 9. Katmer Şenliği düzenlendi

Bu haberin fotoğrafı yok
Tazlar’da 9. Katmer Şenliği düzenlendi

Afyonkarahisar’ın Sinanpaşa ilçesine bağlı Tazlar Köyünde geleneksel hale gelen Katmer Şenliğinin 9’uncusu gerçekleştirildi

Afyonkarahisar’ın Sinanpaşa ilçesine bağlı Tazlar Köyünde her yıl yapılan ve bu yılda 9.su gerçekleşen Tazlar Katmer Şöleni, birbirinden ilginç oyunlar ve gösterilere ev sahipliği yaptı. Etkinliğe, Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Vali Yardımcısı Ali Şanlıer, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Sinanpaşa Belediye Başkanı Nuri Köse, AK Parti Sinanpaşa İlçe Başkanı Mesut Tözüm, belde belediye başkanları ile çok sayıda davetli katıldı.
Tazlar köyü meydanından kortej yürüyüşü ile başlayan katmer şöleninde programın açılış konuşması yapan Tazlar Köyü Muhtarı Mehmet Bilgili, şunları söyledi: “Borusan’ın TEMA vasıtasıyla köyümüze yaptığı yatırımlar bana gurur veriyor. Toprağımızın verimi arttı, meyve sebze çeşidimiz çoğaldı. Göletin yapılmasıyla susuzluğumuz sona erdi. Bundan dolayı Kocabıyık ailesine teşekkür ediyorum. İnsanlarımızın şenlik vasıtasıyla köyümüzde toplanmasını sağlayan, birlik ve beraberlik görüntüsü veren şu muazzam organizasyonu yapan komite üyelerine ve emeği geçen herkese teşekkür ederim”
Katmer şenliğinde köylü kadınların yaptığı 2 bin adet katmer, misafirlere ikram edildi. (Kocatepe)