Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TEB’den Afyonlu KOBİ’lere kredi desteği

Bu haberin fotoğrafı yok
TEB'den Afyonlu KOBİ'lere kredi desteği

Türk Ekonomi Bankası ile Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası arasında küçük ve orta boy işletmelere yönelik kredi protokolü imzalandı

İşletmelere yönelik avantajlı imkanların arttırılmasıyla ilgili çalışmalarını sürdüren Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO), küçük ve orta boy işletmelere yönelik Türk Ekonomi Bankası (TEB) ile kredi protokolü imzaladı. TEB’le KOBİ’lere yönelik 36 aya kadar vadeli 0,85 faizli kredi için protokol imzaladıklarını anlatan ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, kredi desteğinin üst limitinin 500 bin lira olduğunu söyledi. ATSO üyelerinin imzalanan protokol gereği bankaya başvurarak krediyi kullanabileceklerine değinen Serteser, “Biz bu durumu çok önemsiyoruz, faizi oranı neredeyse konut faiziyle aynı durumda. Büyük işletmelerimiz daha uygun faizlerle kredi sağlama imkanına sahip olabiliyor fakat büyük olmayan işletmeler uygun faizle kredi temin edemeyebiliyorlar. Dolayısıyla imzaladığımız protokol küçük işletmelerimiz açısından büyük önem taşıyor” dedi.
İmza törenine TEB adına katılan katılan Afyonkarahisar Kadınana Şube Müdürü Ali Köşklü, “TEB olarak KOBİ’lere yönelik çok şey yapmaya özen gösterdik. Bu da KOBİ’lere verdiğimiz değeri gösteriyor. Bu ürün dışında pek çok ürünle daha destekleyici olacağız. Yaptığımız protokolün odamıza ve KOBİ’lerimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” diye konuştu.
Yapılan protokol törenine Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Gül, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Gürcan Aşçı, Türkiye Ekonomi Bankası Afyonkarahisar Şube Müdürü Abdullah Kayrım, Türkiye Ekonomi Bankası Afyonkarahisar Kadınana Şube Müdürü Ali Köşklü, TEB portföy yöneticileri Şerife Aydoğuş ve Şükrü Orul katıldı. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti