Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TED’liler Basketbolun Şampiyonu Oldu

Okul Sporları faaliyet programında yer alan Yıldız Erkek Basketbol müsabakaları tamamlandı. Müsabakaları TED Afyon Koleji Şampiyon olarak tamamlarken Yavuzoğlu Koleji ise ikinci oldu

Okul Sporları faaliyet programında

TED-liler Basketbolun sampiyonu olduGençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün birlikte organize ettiği Okul Sporları devam ediyor. Yıldız Erkekler Basketbol Şampiyonası ilde yapılan final etabı ile tamamlandı. Finale kalan TED Afyon Koleji ile Yavuzoğlu Koleji karşı karşıya geldi. Maçın başından sonuna kadar finale yakışan bir maç olurken finali de kazanan TED Afyon Koleji oldu. final maçını kaybeden Yavuzoğlu Koleji ise ikinci oldu. Üçüncülük maçına ise yarı finalde mağlup olan Bahçeşehir Koleji ve Neriman İbrahim Küçükkurt Ortaokulu çıktı. Maçta galibiyeti kazanan Bahçeşehir Koleji üçüncü Neriman İbrahim Küçükkurt Ortaokulu ise dördüncü olarak turnuvayı tamamladı.
Final etabı sonrasında düzenlenen törende Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu ve Spor Hizmetleri Müdürü Yılmaz Erşen tarafından kupa ve madalyaları teslim edildi.
Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Afyonkarahisar’ı bölge müsabakalarında temsil edecek olan TED Afyon Kolejini tebrik ederek başarılar diledi.