Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Teknik destekleme proje eğitimi yapıldı

Teknik destekleme proje eğitimi yapıldı
Teknik destekleme proje eğitimi yapıldı

Zafer Kalkınma Ajansı Teknik Destek Programı I. Dönemini kapsayan, Afyonkarahisar İli Çevre Hizmetler i Birliği tarafından hazırlanan ”Proje Yazma ve Uygulama Eğitimi” projesi Zafer Kalkınma Ajansı tarafından incelenerek kabul edilerek. 30.11.2010 tarihinde sözleşmesi imzalandı

Sözleşmenin imzalanmasının ardından Proje Faaliyet Planı çerçevesinde hazırlık faaliyetlerin tamamlanması ile birlikte, 13.12.2010-17.12.2010 tarihleri arasında Zafer Kalkınma Ajansının finansmanı ile eğitim gerçekleştirildi. Eğitim, ajans tarafından belirlenen İnova Çevre Denetimi ve Proje Danışmanlık firması yöneticisi Çevre Mühendisi Güzay ÇÖTELİ tarafından verildi. Eğitime Çevre Hizmetleri Birliği ile Afyonkarahisar Belediyesi İdari ve teknik personellerin yanı sıra projede belirtilen ve ilimizde katı atık üzerine çalışan firmaların Çevre Mühendisleri katıldı.
Eğitimin neticesinde, Birliğin faaliyetlerini AB VE Kalkınma Ajansı Hibe fonları ile gerçekleştirebilme konusunda birlik personelin ve ortaklaşa çalışmalar yürütülen diğer kurum personellerinin bilgi sahibi olmaları sağlandı.
Katılımcıların Türkiye’de uygulanan çevre konulu programlar dahil olmak üzere tüm hibe programları hakkında bilgilenmeleri, ihtiyaçlarına uygun proje finansman kaynakları konusunda bi-linçlenmeleri ve bu süreçte aktif olarak yer alabilmenin ön koşulu olan Proje Döngüsü Yönetimini (PCM) teorik ve interaktif çalışmalarla öğrenerek proje teklifi hazırlayabilecek kapasiteye gelmeleri, teknik destek programının amaçlarını içermektedir. Eğitim sonunda eğitim programına katılan personel, proje hazırlama konusunda teknik açıdan donanımını tamamlamış olacak ve açılacak programlara en kısa sürede ve kapsamlı olarak başvurabilecekleri ifade edildi.