Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Teknik Kolej ilk mezunlarını verdi

Teknik Kolej’de bu yıl
Teknik Kolej ilk mezunlarını verdi

Teknik Kolej’de bu yıl ayrı bir karne sevinci yaşandı. 2014 yılında temelleri atılarak kurulan kolej, aradan geçen 4 yıl içinde büyük bir gelişme göstererek, 1545 öğrenci sayısına ulaştı. İlk 280 öğrenci dün okulun ilk mezunları olarak karnelerini son kez aldı.
Okul Müdürü İbrahim Çakal, yaptığı açıklamada, “Biz toplamda bin 545 öğrencimize karnelerini verdik. 280 öğrencimizi mezun etmenin gururunu da yaşıyoruz. Bu öğrencilerimizin büyük bir çoğunluğunun girecekleri üniversite sınavında başarılı olacaklarını umuyoruz” dedi. Okul Müdürü Çakal, okuldaki 12. sınıf öğrencilerinin üniversite sınavına yönelik hazırlık kurslarının devam ettiğini dile getirerek, şunları kaydetti:
“Öğretmenlerimiz halen aktif olarak öğrencilerimiz ile ilgileniyor. Sınava kadar bu test ve deneme sınavları yapılıyor. Bu sene mezun olan 280 öğrenciden sınavda başarılı olmasını beklediğimiz çok sayıda öğrenci var. Arkadaşlarımız bu öğrencilere bütün imkanlarını seferber etti. Öğrencilerimiz de yorulmalarına rağmen bizim gösterdiğimiz hedefe yöneldiler ve başarılı olacaklarını umuyoruz. İnşallah bu koşturmanın karşılığını hep birlikte alacağız” diye konuştu.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti