Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Teknik Kolej KUPA LİDERİ – Kocatepe Gazetesi

4 yıldır eğitim ve
Teknik Kolej KUPA LİDERİ

4 yıldır eğitim ve öğretim verdiklerini hatırlatan Okul Müdürü İbrahim Çakal, bu süre içinde hem öğrenci sayısı, hem de eğitim kalitesi açısından çok büyük ivme kazandıklarını anlattı. Çakal, “Akademik çalışmalarımız ve eğitime verdiğimiz önem önemden dolayı 4 yıl içinde bin 600 öğrenci ile büyüdük. Bu katkı teknik kolej yönetimi okul öğretmenlerimizin destek ve katkılarıyla Afyonkarahisar’da en iyi okullar arasına girdik. Birçok etkinliklerde okulumuzun adını en çokta spordaki başarımızla hem Afyonkarahisar’da hem de Türkiye’de kolejimizin adını duyurduk. 2017-2018 eğitim öğretim yılı içinde Afyonkarahisar ortaöğretim kurumları arasında sportif faaliyetlerinin genelinde en başarılı ve en üst seviyelerdeki müsabakalarında var olduk. Bu organizasyonu yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne, çalışanlarına ve Teknik Kolejimizde çalışan 3 Beden Eğitimi öğretmelerimize bize takım sporuyla okulumuza kupalar getiren öğrencilerimize çok teşekkür ederim. Sportif başarıları akademik başarılarına yansıyor. Spor yaparken enerjisini sahalarda ve solanlarda attıkları için okulda disiplinli öğrenci oldukları için diğer arkadaşlarına örnek oluyor” dedi.
Bireysel spor dalında uluslararası başarı elde eden öğrencilerinin de olduğunu belirten İbrahim Çakal, “Karatede Salahattin Güngel ile Tekvandoda Meryem Betül Çavdar hem dünya, hem de Avrupa müsabakalarında altın madalya almışlardır. Böyle öğrencilerin kolejimizin öğrencileri olmasından dolayı mutlu oluyorum” ifadesine yer verdi.
Alınan başarıları tek tek sayan Teknik Kolej Beden Eğitimi Öğretmenlerinden Filiz Koluaçık, “2017-2018 eğitim öğretim yılında yarıştığımız müsabakalarda 6 il birinciliği, 2 il ikinciliği, 1 adette il dördüncülüğü kupasını almaya hak kazandık. Voleybolda A ve B kategorileri, futsal ve futbolda büyük başarılar elde ettik. Kolejimizin öğrenci potansiyeli her yıl biraz daha seviye atlamaktadır. Bu başarı ile Afyonkarahisar genelinde en fazla kupa kazanan okul olduk. Öğrencilerimiz kazandıkları başarılarla derslerine konsantrasyon olarak daha fazla ders çalıştıkları için diğer branş öğretmenleri izlenimlerini bizlere iletmektedirler. Sportif başarılarının beraberinde Akademik başarıların geldiğini görüyoruz. Bize bu imkanı veren Teknik Kolej yönetimine ekip arkadaşlarım Ahmet Çeliktaş ve Kemal Temur öğretmenlerime teşekkür ederim” şeklinde konuştu.