Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Teknik Kolej seçime gitti – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Teknik Kolej seçime gitti

Afyon OSB Rahmiye Sare Palalı Teknik Koleji’nde okul başkanlığı için seçim gerçekleştirildi. Okul Başkanlığı’na talip olan 10 adayın yarışında kazanan ATP10-B sınıfından Ahmet Babayiğit oldu

Afyon OSB Rahmiye Sare Palalı Teknik Koleji’nde bir hafta süren seçim sürecinde toplamda 4 sandıkta, 810 öğrenci oy kullandı. Kıyasıya rekabet içerisinde geçen başkanlık yarışını Ahmet Babayiğit 188 oy alarak kazandı. Seçimlerde 151 oy alan Emre Karpuz ise başkan yardımcısı ve 10’ncu sınıfların temsilcisi seçilirken, 144 oy alarak 3’ncü sırada yer alan Nilay Yenilmez ise 9’uncu sınıfların temsilcisi seçildi.
Seçimlerin demokratik bir ortamda heyecanlı bir şekilde gerçekleştirildiğini ifade eden OSB Rahmiye Sare Palalı Teknik Koleji Okul Müdürü İbrahim Çakal, bu yılki seçimlerde başkan olan Ahmet Babayiğit’e her türlü desteği vereceklerini söyledi.
118 oy olarak OSB Rahmiye Sare Palalı Teknik Koleji Okul Başkanı seçilen Ahmet Babayiğit ise böyle onurlu bir görevi kendisine layık gördükleri için öğrenci arkadaşlarına teşekkür ederek, okul için elinden gelenin en iyisini yapacağını ve vermiş olduğu vaatleri yerine getireceğini kaydetti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti