Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Teknik Kolej’den Başkan Çoban’a ziyaret

Teknik Kolej’den Başkan Çoban’a ziyaret
Teknik Kolej’den Başkan Çoban’a ziyaret

Ziyarete Afyon OSB Rahmiye Sare Palalı Teknik Kolej kurucusu Önder Artuk, Okul Müdürü İbrahim Çakal, Rehber Öğretmen Şerife Erten ve sporda başarılı olan öğrenciler katıldı.
Ziyarette, okulun eğitim faaliyetleriyle ilgili Başkan Çoban’a bilgi veren okul kurucusu Önder Artuk, Teknik Kolejin 2014-2015 eğitim öğretim yılında Organize Sanayi Bölgesi içinde eğitime başladığını belirterek, ilk eğitim öğretim yılında 250 öğrencileri olduğunu, şimdi ise öğrenci sayısının bin 600 olduğunu dile getirdi. Teknik Kolejde 5 bölümle eğitim verdiğini ifade eden Önder Artuk, “Okulumuz Organize Sanayi bölgesinde olmasından dolayı velilerden hiçbir ücret talep edilmiyor. Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak iki ayrı eğitim programı uyguluyoruz. Öğrencilerin bir kısmını meslek eğitime yönelik diğer öğrencilerimiz de üniversitenin ilgili bölümlerine hazırlıyoruz. Bu yıl mezun olacak öğrencilerimizi Türkiye’nin en iyi üniversitelerine yerleştirmek için öğretmenlerimizin yoğun bir çabası içinde eğitim vermekteyiz” diye konuştu.
Eğitimdeki başarılarından dolayı Afyon OSB Rahmiye Sare Palalı Teknik Okulları idarecilerini, öğretmenlerini ve öğrencilerini tebrik eden Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ise başarılarının artarak devam etmesi temennisinde bulundu. Konuşmaların ardından öğrenciler Başkan Çoban’a desteklerinden dolayı çiçek verdi.