Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tenisin Küçükleri Şampiyonu Belirledi

Okul Sporları küçük erkekler ve küçük kızlar tenis müsabakaları tamamlandı. Erkeklerde Fatih Ortaokulu, Kızlarda ise TED Afyon Koleji Ortaokulu birinci oldu

Okul Sporları küçük erkekler

Küçük erkeklerde Fatih Ortaokulu birinci, Özel Bahçeşehir Ortaokulu ikinci, TED Afyon Koleji Ortaokulu üçüncü oldu.

Küçük kızlar kategorisinde ise TED Afyon Koleji Ortaokulu birinci, Fatih Ortaokulu ikinci, Şehit İzzet Taşbaş İmam Hatip Ortaokulu üçüncü, Neriman İbrahim Küçükkurt Ortaokulu dördüncü oldu.

Dereceye giren sporculara düzenlenen ödül törenin ardından madalya ve kupaları Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu ve Okul Sporları Şube Müdürü Adil Kamberoğlu tarafından takdim edildi.

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, düzenlenen ödül töreninin ardından önemli açıklamalarda bulundu. Kasapoğlu, müsabakalarla ilgili şunları dile getirdi:

“Bugün burada, Afyonkarahisar’da gerçekleşen okul sporları tenis müsabakalarının ödül törenini gerçekleştirdik. Bu müsabakalar, gençlerimizin sporla buluşması ve yeteneklerini sergilemesi adına önemli bir fırsat oldu. Küçük erkekler ve küçük kızlar kategorilerinde mücadele eden sporcularımızın gösterdiği performansı takdirle karşılıyoruz. Her bir sporcumuzu ayrı ayrı tebrik ediyorum. Emeği geçen mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.”

Tenisin Küçükleri Şampiyonu Belirledi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti