Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tepme keçeler sergilendi – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Tepme keçeler sergilendi

Topak Ev Sanat Grubu tarafından hazırlanan tepme keçe örneklerinin yer aldığı ‘Attık Yün Oldu, Teptik Keçe Oldu’ isimli sergi açıldı

Sergi açılışına Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu’nun eşi Esma Balkanlıoğlu’nun yanı sıra, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve eşi Emine Çoban, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Hayat Boyu Öğrenme Şube Müdürü Murat Diktaş, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Metin Aygök, İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Kazım Çengelci ile çok sayıda davetli katıldı.
Keçe sanatçısı Gülenay Yalçınkaya öncülüğünde açılan sergide, Ülkü Küçükkurt, Belkıs Özkara, Şükran Ercan, Dilek Lökçü Yılmaz, Zeynep Gürman, Kübra Şensoy, Reyhan Okan ve Hava Emeksiz’in yapmış oldukları eserler de yer aldı.
Yünün suyla buluşmasıyla hazırlanan sergide tablodan gelinliğe, eşarptan, yer yaygısına kadar birçok el sanatının keçe ile buluşması sergilendi.
Sergilenen eserleri tek tek inceleyen ve eserlerin sahiplerinden bilgiler alan Bayan Balkanlıoğlu; “Gülenay Hanımefendiyi ve Topak Ev Sanat Grubu’nu gerçekleştirmiş oldukları çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum. Her biri birbirinden değerli eserler. Güzel çalışmalarının devamını diliyorum” diye konuştu.
Dumlupınar Mahallesi Şemsettin Karahisari İlköğretim Okulu arkası Yalçınkaya Apartmanı’nda açılan sergi 31 Kasım’a kadar sanatseverlerin ziyaretine açık tutulacak. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti