Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Termal Sağlık Turizmi Kongre hazırlıkları sürüyor

Termal Sağlık Turizmi Kongre hazırlıkları sürüyor
Termal Sağlık Turizmi Kongre hazırlıkları sürüyor

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ), üniversite-sanayi, üniversite-kent işbirliği kapsamında sağlık ve termal turizmi bir arada değerlendirmek üzere 6-9 Haziran 2012 tarihleri arasında düzenleyeceği “Uluslararası Katılımlı Termal Sağlık Turizmi Kongresi”nin hazırlıklarını hızla sürdürüyor

AKÜ ev sahipliğinde Afyonkarahisar Valiliği, Afyonkarahisar Belediyesi ve Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) işbirliğiyle, 6-9 Haziran 2012 tarihleri arasında düzenlenecek “Uluslararası Katılımlı Termal Sağlık Turizmi Kongresi”, Ahmet Necdet Sezer Kampusü Atatürk Kongre Merkezinde gerçekleştirilecek. Kongre ile ilgili hazırlıkları bizzat idare eden AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, bu kapsamda Afyonkarahisar ve ilçelerindeki termal otellerin yetkilileriyle bir toplantı gerçekleştirdi.
ANS Kampusü Atatürk Kongre Merkezinde gerçekleştirilecek kongre ile ilgili hazırlıkları bizzat idare eden Kongre Düzenleme Kurulu Başkanı ve AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, bu kapsamda Düzenleme Kurulu Üyeleriyle bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıya Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Hüsnü Serteser’in yanı sıra Afyonkarahisar’daki termal otellerin yetkilileri katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Rektör Prof. Dr. Mustafa Solak, kongre hazırlıklarının yoğun bir tempo içerisinde sürdürüldüğünü belirterek, geçtiğimiz hafta Almanya’nın başkenti Berlin’de düzenlenen “European Medical Travel Conference 2012-5. Avrupa Medikal Turizm Konferansı”na AKÜ Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Şuayip Özdemir’le birlikte katıldıklarını ifade etti. Konferanstaki izlenimlerini paylaşan Rektör Prof. Dr. Solak, konferansın çok verimli geçtiğini, aralarında Dubai Emirliği Sağlık Bakanı Prens Qadhi Saeed Al Murooshid’in de bulunduğu çok sayıda yabancıdan kongrelerine katılma sözü aldıklarını söyledi. Kongrenin bilimsel ve sosyal programının da Afyonkarahisar’daki termal otellerin yetkilileriyle istişare edildiği toplantıda, Düzenleme Kurulu Üyelerinin tamamı söz aldı ve kongre esnasında oluşabilecek olası problemlere ortak akılla çözümler üretildi. (Kocatepe)