Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Termal Turizm Festivali sona erdi

Sandıklı İlçesi’nde gerçekleştirilen Termal

Sandıklı İlçesi’nde gerçekleştirilen Termal Turizm Festivali sona erdi

 

Sandıklı Hüdai Kaplıcaları’nda dört gün boyunca birbirinden güzel etkinlik ve konserlerin verildiği “Termal Turizm Festivali” Kolpa son buldu. Termal Turizm Festivalimizin son gününde sahne alan “Kolpa” grubu birbirinden güzel parçalarını seslendirdiler. Festivalin son gününde animasyon gösterileri, Dj Doğukan Alsay’ın performansı ve akabinde Kolpa Grubunun konseri izleyenlerden tam not aldı.
Festival boyunca vatandaşların güzel vakit geçirmesini sağlayan; Gardaş Yarenler, Yetenek Sizsiniz Grup Şamata Volkan, Dj Doğukan Alsay, Grup Gentlemen ile Gizem Prodüksiyon Hamza Top’a Sandıklı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl tarafından plaket takdim edildi.
Başkan Çöl, “Nihayet festivalimizin son gününde sıcak bir yaz akşamında buluştuk cümlesini kurabildim. Üç gündür etkili olan yağışlı havaya rağmen Hüdai Kaplıcamızı dolduran binlerce hemşehrimize teşekkür ediyorum. İnşallah sonbaharda sizlerle farklı konser ve etkinliklerle tekrar birlikte olabilmek dileğiyle, ben Festivalde emeği geçen herkese teşekkür ediyor, hepinizi Allah’a emanet ediyorum. Sağlıcakla kalın.” dedi.
>> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti