Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Teröre birlik ve beraberlik içinde tepki gösterilmeli

Bu haberin fotoğrafı yok
Teröre birlik ve beraberlik içinde tepki gösterilmeli

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi Başkanı İsmail Kumartaşlı, terör örgütünü lastik yakarak değil, birlik ve beraberlik içinde protesto etmek gerektiğini söyledi

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, Hakkari’nin Çukurca ilçesinde terör örgütünün saldırısı sonunda şehit olan şehitlerimize Allah’tan rahmet diledi. Terör örgütüne tepki göste-rilmesinin doğal olduğunu, ama tepki gösterirken lastik yakmak ya da taş atmak gibi fiiller içine girilmemesi gerektiğini belirten Kumartaşlı, “Tepki göstereceksek birlik beraberlik içerisinde ve yasalara uygun olarak bunu yapabiliriz. Ama bu yol keserek lastik yakarak taş atarak yapılmayacak bir şey. Zaten terör örgütünün istediği de bu. Ülke içerisinde özellikle batı ülkelerinde karışıklık yaratarak biz buradayız, biz gücümüzü kaybetmedik demek ve dedirttirmek. Biz bu oyuna gelmemek için halkımızdan özellikle istirham ediyorum. Özellikle genç kardeşleri-mizden istirham ediyorum. Yeni askere gidecek olan kardeşlerimiz hep ön safta yer alıyorlar” dedi.
“Bu ülkede daha hiçbir şey bitmedi”
“Birlik beraberlik içerisinde davranarak eğer ki sivil toplum örgütleri ile de büyük bir miting yaptığımız zaman zaten bütün halkımız davetli olur” ifadelerini kullanan Kumartaşlı, “Bu ülkede daha hiçbir şey bitmedi” diye konuştu. Kumartaşlı, şöyle devam etti:
“Bu ülkede daha bitmiş bir şey yok. Bizim suskunluğumuz asaletimizdendir. Eğer bu bardak taşacak olursa onları akıttıkları kanda çok rahat boğarız. Eğer bize ihtiyaç olacak olursa bu dernek çatısı altındaki bütün şehit yakınları ve gazileri yanıma alarak herkesin önünde cepheye gitmek için ben yola çıkacağım. Güçlü bir ordumuz var, mücadele ediyor. Allah’ın izni ile bunların kökünü kazıyacağız. Bütün siyasi parti liderleri aynı ortak tanı içerisinde. Bu terörün bitmesi için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız açıklaması yaptılar.” (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti