Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Teröre karşı tavrımız ortak” – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
“Teröre karşı tavrımız ortak”

Eğitim Bir-Sen 1 Numaralı Şube Başkanı Abdullah Çelik, Türk Milleti’nin teröre karşı ortak bir tavır sergilediğini söyledi

Eğitim Bir-Sen 1 Numaralı Şube Başkanı Abdullah Çelik, ülkede yaşanan son terör olaylarını değerlendirdi. Çelik, “Siirt-Şirvan karayolundagerçekleştirilen ve 8 askerimizin şehadetiyle sonuçlanan terör saldırısını şiddetle kınıyor, lanetliyoruz. Saldırıda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, ailelerine, yakınlarına ve milletimize başsağlığı diliyoruz. Tedavileri devam eden yaralı kardeşlerimize de acil şifalar temenni ediyoruz.Güçlü Türkiye hedefi, her dönemde küresel güçleri ve onların yerli işbirlikçilerini rahatsız etmiştir. Bu rahatsızlık, terör eylemleri, provokasyon faaliyetleri ve sosyo-kültürel alana yönelik çatışma/kutuplaşma arayışları olarak tezahür ettirilmiştir” dedi.
TÜRKİYE, TERÖRDEN
KURTULACAK
Çelik, şöyle devam etti:
“Terör yapılanmaları ve faaliyetlerinin her birinin faili ya da sorumluları farklı olsa da, hedefi ortaktır. Hedef, bölgesinde huzuru, demokratik kültürü, kardeşlik ve birlik iklimiyle öne çıkan Türkiye’nin yolunu kesmek, güçlü ve büyük Türkiye yolculuğunu sona erdirmektir.Terör olaylarına karşı milletçe verilecek en güzel cevap; birlik ruhu içerisinde, ortak akılla, aklıselime dayalı olarak teröre, terör örgütlerine, terörü besleyen ve yönlendiren kirli odaklara karşı yekvücut olduğumuzu göstermektir. Gerçekleş-tirilen saldırı; insanlık dışı terör saldırısıdır. Bu saldırıyı gerçekleştiren teröristler kadar, bu örgütlere arka çıkanlar, sessiz kalanlar, açıktan ya da gizli destek verenler de terör destekçisi alçaklardır. Millet olarak, acımız, yasımız ve teröre karşı tavrımız ortaktır.Bu ülkenin kardeşlik iklimine katkı sağlayan sağduyulu sivil toplum örgütü olarak, teröre, terör örgütlerine ve terör olaylarına karşı ortak tavır sergilemeye devam edeceğiz. Türkiye’nin, milletimizin kandan, emperyalizmden, sömürüden, zulüm ve terörden arındırılması için, dün olduğu gibi, bugün de, yarın da sorumlu ve duyarlı davranmaya devam edeceğiz.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti