Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“The Duke Of Edinburgh’s International Award” Üniyurt’ta tanıtıldı

Bu haberin fotoğrafı yok
“The Duke Of Edinburgh's International Award” Üniyurt’ta tanıtıldı

“The Duke Of Edinburgh’s International Award” kişisel gelişim programı Afyonkarahisar Üniyurt Özel Öğrenci Yurtlarında tanıtıldı

1995 yılında Türkiye ile buluşan “The Duke Of Edinburgh’s International Award” kişisel gelişim programı; Afyonkarahisar il temsilciliğini yapan Üniyurt Özel Öğrenci Yurtlarında sunumla tanıtıldı. Ödül programının Türkiye temsilciliğini TİKAV’ın yaptığı program, 14-24 yaş arasında isteyen her gencin ödül programına katılabilmesi için fırsatlar oluşturarak ülke genelindeki gençlerin ödül programına katılımını sağlayarak gençlere bireysel ve toplumsal değerlerini arttıran nitelikler kazandırmayı amaçlıyor.
Üniyurt’ta yapılan sunumda; The Duke Of Edinburgh’s International Award’ın Afyon temsilcileri olan Ödül Liderleri Koray Öğünç ve Şehriban Koluaçık, öğrencilere program hakkında geniş bir bilgi ile birlikte katılım için gerekli şartları anlattılar.
Düzenlenen tanıtım programında konuşan Üniyurt Müdürü Fatih Poçan, “Hayat matematik değildir. 2 ile 2’yi çarptığınız zaman her zaman 4’ü bulamazsanız. Yaşam bazen 3 bazen 5 olur. Denklemin sonucunu 5, 6 yapmak sizin elinizde. Hayatınıza dâhil edeceğiniz kuvvet çarpanlarıyla hem bireysel yaşantınıza bir katma değer sağlarsınız hem de toplumun bir parçası olma yolunda başka birinin hayatına dokunursunuz. Değerler içinde kaldığı sürece sınırları kabul etmeyin, kendinizi aşın” ifadelerini kullandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti