Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ticaret Odaları istişaresi rutin hale gelecek

Bu haberin fotoğrafı yok
Ticaret Odaları istişaresi rutin hale gelecek

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası, ilçelerdeki Ticaret ve Sanayi Odası Başkanları, Oda Meclis Başkanları ile Ticaret Borsası Başkanları’nı İkbal Termal Otel’de ağırladı. ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsün Serteser, istişare toplantılarını rutin hale getireceklerini belirtti

Afyonkarahisar’daki Ticaret ve Sanayi Odaları Başkanları, Oda Meclis Başkanları, Ticaret Borsa Başkanları, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’nın davetiyle İkbal Termal Otel’de iftar yemeğinde bir araya geldi.
BİRLİK OLMAZSA HİÇBİR ŞEY OLMAZ
İftar yemeğinde basın mensuplarına açıklama yapan ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, ilçe başkanları ile toplantılarının rutin hale geleceğini belirtti. Serteser, “İlçelerimizi Afyon’u nasıl geliştiririz ticaret hayatımızı nasıl geliştiririz, odalarımız ve borsalarımız nasıl iletişim içine girerler bunları konuşuyoruz. İnşallah bundan sonraki toplantılarımızı da rutin hale getireceğiez. İlk olarak Afyonkarahisar’dan başladık. Ben teklif edeceğim. Bundan sonra alfebetik sıra ile tüm ilçelerimize gideceğiz. Birlik olmazsa hiç bir şey olmaz. Birlik başkanımızın dediği gibi birlikte rahmet ayrılıkta azap vardır. Biz birlikte olmanın güzelliğini hep birlikte yaşayacağız. Bundan sonra bu toplantıların hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.
TOBB SEÇİMLERİNİN ARDINDAN BİR
ARAYA GELİNDİ
ATSO Meclis Başkanı Mehmet Çarkgil de yemeğe katılan herkese teşekkür etti. Çarkgil, 1 Ağustos 2013 günü Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği genel kurulunda genel başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu yeniden başkan seçildi. Afyon Ticaret ve Sanayi Odası ve ilçelerimiz Çay, Bolvadin, Sandıklı, Emirdağ ve Dinar oda ve borsaları delege arkadaşlarımızla birlikte gittiler oylarını kullandılar. Bu arada değerli oda başkanımız Hüsnü Serteser Ticaret ve Sanayi Odaları Konseyi’nde başkan yardımcılığı gö-revine seçildi. Bu akşam bir iftar yemeği vesilesiyle bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz” diye konuştu. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti