Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ticaretin şartı, dijital dünyada yer almaktır

ATSO KOBİ Akademisi etkinlik
Ticaretin şartı, dijital dünyada yer almaktır

ATSO KOBİ Akademisi etkinlik takvimi çerçevesinde, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası ile E-Ticaret Merkezi Teknoloji ve Elektronik Hizmetler A.Ş. işbirliğinde “Dijital Dönüşüm, E-Ticaret ve E-İhracat” başlıklı eğitim düzenlendi.
Yoğun katılımın olduğu eğitimin açılış konuşmasını yapan ATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Şükrü Köse, “E-ihracat yeni gündemimize giren bir konu. Artık ticaretin şartı dijital dünyada yer alabilmek. Bunun dünyada örnekleri var. Alibaba.com, 1,5 dakikada 1 milyar dolarlık satış yapan bir ticaret sitesi. E-ticaretin sunduğu bu imkandan hepimizin faydalanması gerekiyor.” dedi.
“FARKLI DÜŞÜNMEYE İHTİYAÇ VAR”
Açılış konuşmasının ardından NTV Program Yapımcısı Sami Altınkaya, e-ticaret hakkında kapsamlı bir sunum yaptı. Altınkaya, “E-ticaret için sadece farklı düşünmeye ihtiyacımız var. Bir yerde çözülmesi gereken bir sorun varsa çözümünde mutlaka para var. Dünyada e-ticaret ve e-ihracat gibi yatırımlarla aklımızı satarak para kazanacağız, ya da kazancımızın yüzde 90’ını büyük e ihracat şirketlerine verip yüzde 10 ile geçinmeye çalışacağız. E-ihracat dönemi ile ilgili şunu söyleyebiliriz: Kişiye özel ürün ve hizmet sunan herkes para kazanabilecek.” ifadelerini kullandı.
BİRÇOK KONUDA BİLGİ VERİLDİ
Eğitimde katılımcılara Dijital Reklam Yönetimi, Sosyal Medya Pazarlama ve İçerik Yönetimi, E-ticaret Ödeme Yöntemleri, Kargo ve Lojistik Entegrasyonları, E-Ticaret Vergi Mevzuatı, Mali İşler Yönetimi, E-Ticaret Hukuku E-ticaret Personel İhtiyacı ve İnsan Kaynakları Yönetimi, Ulusal ve Uluslararası Pazaryerleri, Saha Operasyonu, Depo ve İptal-İade Yönetimi konularında bilgiler verildi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti