Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tırlar 3 Ayrı Kazada 8 Can Aldı!

Tırlar yurdun dört bir yanında can aldı. Hatay, Manisa ve Sivas’ta tırların karıştığı kazalarda 8 kişi hayatını kaybetti.

Tırlar yurdun dört bir

Türkiye’de tırların karıştığı birçok kaza meydana geliyor. Bu kapsamda son 48 saat içerisinde 3 kaza oldu ve 8 kişi hayatını kaybetti. Kazalarda en çok can kaybı yaşanan yer ise Hatay oldu. Hatay-Dörtyol’da, otomobille tır çarpıştı.

Dörtyol-Payas kara yolundaki kaza, tırın karşı şeride geçmesi sonucu meydana geldi. Aynı aileden 6 kişinin vefat ettiği feci kazanın ayrıntıları yürek burktu.

Tırlar 3 Ayrı Kazada 8 Can Aldı!

SİVAS’TA AYNI AİLEDEN 6 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

 

Şükrü K. İsimli şahıs yönetimindeki tır, Dörtyol-Payas kara yolunda karşı şeride geçti ve karşı yönden gelen Mehmet Sönmez idaresindeki otomobile çarptı. Kaza, yoldan geçenler tarafından bildirilirken kısa sürede çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Aynı otomobilde sürücü ile beraber biri çocuk olmak üzere 6 kişi vefat ederken 1 kişi de yaralandı. Hafif yaralı tır sürücüsü Şükrü K., polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken yaralı ambulansla Dörtyol Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

 

MANİSA’DA 1 ÖLÜ

 

Manisa-Turgutlu’da İzmir-İstanbul Otobanında meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti. Kazada 20 AFY 799 plakalı tır ile 34 CPL 021 plakalı kamyonet çarpıştı. Kamyonet sürücüsü İsmet Aydoğdu (53) olay yerinde hayatını kaybetti.

 

Kazanın kamyonet sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybederek aynı yönde seyreden tıra çarpması ile gerçekleştiği kaydedildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Tırlar 3 Ayrı Kazada 8 Can Aldı!

TIRIN DORSESİNDEKİ YÜK OTOMOBİLİN ÜZERİNE DEVRİLDİ

 

Sivas’ta şansız ve trajik bir kaza yaşandı. M.A. kontrolündeki 50 EY 034 plakalı tırın yükü, o sırada yoldan geçmekte olan aracın üzerine devrildi.

 

Tırın alçıpan yüklü olduğu belirlenirken kazanın yolun karşı şeridine kontrolsüz geçiş sonucu yaşandığı belirlendi. Gürün-Darende kara yolunun Çayboyu Mahallesi yakınlarındaki kazada Ç.K. yönetimindeki 01 LE 212 plakalı otomobil, tırın dorsesinden devrilen alçıpanların altında kalarak silindir gibi ezildi. Aynı araçtaki Ç.K. olay yerinde vefat ederken 3kişi ile tır sürücüsü yaralandı.

 

Kaza, yoldan geçenler tarafından bildirilirken kısa sürede çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Tamamının hayatı tehlikesinin bulunduğu açıklanan yaralıların Gürün Devlet Hastanesi’ne kaldırıldığı bilgisi paylaşıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.

 

 

3 kazanın 2’sinde tır sürücülerinin hatası çok sayıda cana maloldu. Tırların neden olduğu kazalar Türkiye’de son yıllarda önemli bir tartışma konusu ve ailelerin yıkıldığı üzücü olaylar maalesef aralıksız şekilde devam ediyor.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti