Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TOBB GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU’NUN SON İCRA KOMİTESİ TOPLANTISI YAPILDI

TOBB Afyonkarahisar Genç Girişimciler Kurulu’nun 2019-2023 dönemindeki son İcra Kurulu Toplantısı, İcra Komitesi Başkanı Mustafa Özkan’ın idaresinde gerçekleştirildi.

TOBB Afyonkarahisar Genç Girişimciler

Toplantıya GGK İcra Komitesi’nin doğal üyeleri olan Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hayrettin Güzbey, ATSO Genel Sekreteri Ali Şenol ile GGK İcra Komitesi Üyeleri katıldı.

Toplantının ardından, TOBB Afyonkarahisar Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Üyeleri, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser ile bir araya geldi. ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, “2019-2023 döneminde yapmış olduğunuz çalışmalar, Odamız’ı ve ilimizi temsilde gösterdiğiniz özveri dolayısıyla hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Odamız Yönetim Kurulu ile uyum içinde çalıştınız” dedi.

TOBB Afyonkarahisar GGK İcra Komitesi Başkanı Mustafa Özkan da “Yaptığımız faaliyetlerde Odamız’ın desteğini gördük. Her zaman bizim yanımızda oldunuz. Size ve sizin şahsınızda Odamız Yönetim Kurulu’na çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Toplantı, hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti