Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Toy, faaliyet raporunu anlattı

İGM Mart ayı toplantısında

İGM Mart ayı toplantısında İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Murat Toy, meclis üyelerinin oy birliği ile kabul ettiği 2019 yılı faaliyet raporu hakkında bilgi verdi

 

Genel Sekreter Murat Toy, 2019 yılında büyük özveriyle yapılan çalışmalar sonucu hizmetlerin özet halinde birleştirilmesi, hazırlanan faaliyet raporuyla yapılan hizmetlerin daha iyi tanıtılabilmesi genel değerlendirme için kamuoyuna sunulduğunu söyledi.
2019 yılı mali bütçesinin İl Genel Meclisi’nce 175 milyon TL olarak kabul edilip 1 Ocak 2019 tarihinde yürürlüğe girdiğini aktaran Toy şöyle konuştu: “2019 Mali Yılı Kesin Hesabı gerçekleşme rakamlarının incelenmesinden de anlaşılacağı üzere 2019 yılı net geliri 289 milyon 675 bin TL olarak gerçekleşmiştir. Elde edilen gelirlerin 168 milyon 679 bin TL’si İl Özel İdaresinin öz gelirleri olup geriye kalan 120 milyon 996 bin TL’si şartlı olarak bakanlıklardan gönderilen yatırım amaçlı tahsis edilen ödeneklerdir. 2019 yılında toplam 328 milyon 450 bin TL’lik harcama yapılmış olup yapılan bu harcamaların 176 milyon 411 bin TL’si İl Özel İdare kaynaklarından, 152 milyon 39 bin TL’si ise genel bütçe kaynaklarından karşılanmıştır. Kamu mali yönetimi etkinlik ve verimliliği gerektirir. Geleceğin belirsizliğine karşı hazırlıklı olmak, hızlı karar almak, sorunlara süratle uygun çözümler bulmak ve değişime uyum sağlamak yönetimin temel gerekleridir. Geleceği ön gören stratejik yönetimin öne çıkmasıyla kamu hizmetlerinin sorumluluğunda mahalli idarelere daha çok görev ve sorumluluk yüklenmiştir.”

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti