Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Transferlerden 100 Bin TL kar elde edildi

Bu haberin fotoğrafı yok
Transferlerden 100 Bin TL kar elde edildi

Afyonkarahisarspor Kulüp Başkanı Hikmet Bülbül, şu ana kadar başka takımlara giden futbolculardan yaklaşık 100 Bin TL para Afyonkarahisarspor’un kasasına girdiğini söyledi

Afyonkarahisarspor’un Kulüp Başkanı Hikmet Bülbül, Afyonkarahisarspor’un zor bir dönemden geçtiğini ancak kulübün durumunun geçmiş yıllara göre daha iyi olduğunu söyledi. Birazcık destekle kulübün ayakta duracak kapasitede olduğunu söyleyen Hikmet Bülbül, “Herkesin malumudur ki bu kulübün düzenli gelir kaynağı yok. Bu nedenle destek olmadan ayakta kalması mümkün değil. Geçmiş yıllara dönersek kulübün durumu da çok kötü değil. Çok az bir borç kaldı” dedi. Yarın yapılacak kongre hakkında da konuşan Hikmet Bülbül, “Şu ana kadar herhangi bir gelişme yok. Ancak bu kulübün kapanma noktasına geleceğini sanmıyorum. Bu ilin takımına elbette sahip çıkan olacak” dedi.
Transferlerden 100 Bin
TL kasaya girdi
Afyonkarahisarspor’dan giden futbolcuların tamamının bedavaya gitmediğini kulüp menfaatleri dikkate alınarak bonservislerinin veril-diğine dikkat çeken Hikmet Bülbül, konuşmasına şöyle devam etti: “Kulübün geleceğiyle ilgili bir belirsizlik sözkonusu. Tüm rakipler takımlarını kurdular hazırlık maçları yaparak lige hazırlanmaya başladılar. Bizler ise kongrelerle yönetim belirleme telaşındayız. Geçen yıl kadromuzda 27 futbolcudan 14’ünün zaten sözleşmesi sezon sonunda bitti. Onlarla kulübümüzün ilişkisi kalmadı. Geriye 13 futbolcu kaldı. Bu 13 futbolcudan 9’uylada görüşmeler yapıldı ve kulüp menfaatleri dikkate alınarak yollar ayrıldı. Şunu üzerine basa basa vurgulamak istiyorum. Bu giden futbolcuların hiçbirisi de bedavaya gitmedi. Bazılarının kulüpten alacakları para vardı. Bu alacakları paralardan ziyade belli bir miktarda kulübe para girdi. Son olarak Ömer ve Barış Sandıklı belediyespor’a transfer oldular. Bu futbolcuların da kulüpten alacakları paralar vardı. Futbolcuların alacakları paralarla birlikte kulübün kasasına şu ana kadar transferlerden yaklaşık 100 Bin TL para girdi” dedi. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti