Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TSYD Kupası devam ediyor – Kocatepe Gazetesi

TSYD Kupası devam ediyor – Kocatepe Gazetesi
TSYD Kupası devam ediyor

TSYD Afyonkarahisar Şubesi tarafından düzenlenen “TSYD 24 Temmuz Basın Turnuvası”nda ikinci maçlar da oynandı. Turnuvada Afyonkarahi-sar Valiliği, Afyonkarahisar Belediyesi, İl Emniyet Müdürlüğü, Afyon Kocatepe Üniversitesi, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Adliye ve Basın Mesnupları takımları yer alıyor.  İkinci maçlarda Mor Grup’ta Basınspor ile Gençlikspor karşılaştı. Maçtan farklı galibiyet alan Gençlikspor, 7-2 ile hanesine 3 puan yazdırdı.
Mor Grubun diğer maçında Adliye ile Valilik karşı karşıya geldi. Maçta çekişme yaşanırken maçın sonunda 2 farkla Adliye 5-3 Valiliği mağlup etti.
Mor Grup’ta Gençlikspor ve Adliye Gruptan çıkmayı garantiledi. Oynanacak olan üçüncü maçlara Mor Grup üyeleri iddiasız olarak çıkacak.
ATSO VE BELEDİYE 4 PUANA ULAŞTI
Turnuvanın Beyaz Grubu’nda yer alan ATSO ile Belediye birer beraberlik ve birer galibiyet ile 4’er puana ulaştı. Grupta mağlubiyeti bulunmayan Emniyet’in ise 2 puanı var. Son oynanan maçlarda ise ATSO ile Emniyet 0-0 berabere kaldı. Belediye ise AKÜ’yü 9-2 gibi farklı bir skorla mağlup etti.