Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TTK İŞÇİ ALIMI KURA SONUÇLARI

Hangi ilden kaç kişi başvurdu

Hangi ilden kaç kişi


TTK kura sonucu sorgulama ekranı için gözler son dakika haberlere çevrildi. TTK işçi alımı sonuçları için gözler taskomuru.gov.tr adresine çevrildi. Zonguldak 1.500 işçi alımı asıl kura çekimi tamamladı. İkinci etapta ise yedek adayların kura çekimi devam edecek. Kura çekimine yetişemeyen veya adını kaçıranlar ise TTK işçi alımı kura sonuçlarının tam olarak nereden açıklanacağını merak ediyor. Canlı yayını geç açan kullanıcılar ise isimlerinin çıkıp çıkmadığını merak ediyor. Noter huzurunda yapılan çekiliş Zonguldak Site Bahçelievler Spor Salonu’nda düzenleniyor. TTK işçi alımı kura sonuçları asıl ve yedek aday şeklinde gerçekleştiriliyor. Yedek adaylar başvuru şartlarını sağlamayan güvenlik soruşturması ve sağlık muayenesini geçemeyen asıl adayların yerine davet edilecek. TTK Zonguldak işçi alımı için toplam 26 bin aday müracaatlarını Eylül ayı itibarıyla tamamladı. Peki TTK işçi alımı kura sonuçları açıklandı mı? Zonguldak TTK 1.500 işçi alımı kura çekimi canlı nasıl izlenir?

 


TTK işçi alımı asıl aday kura çekimi tamamlandı. TTK işçi alımı kura çekimi canlı yayını için heyecan dorukta. Başvurularını tamamlayan 26 binden fazla aday kura çekimini ve sonuçları takip edecek. Zonguldak ilinde 1500 işçi alımı, Bartın’da 400 işçi alımı ve Karabük’te 100 işçi alımı yapılacak. TTK işçi alımı kura çekimi noter huzurunda canlı yayında düzenlenecek. TTK işçi alımı sonuçları kazananları asıl ve yedek adaylar şeklinde paylaşılacak. Kurada isimlerin yer alması tek başına işe alım için yeterli olmayacak. Asıl adaylar öncelikle sağlık muayenesinden ve ardından güvenlik (arşiv) soruşturmasından geçecek. İşe başlamasında herhangi bir sorun tespit edilmeyen adaylar görevlerine başlayacak. Başvuru şartlarını sağlamadığı tespit edilenler için ise sırasıyla yedek adaylar çağrılacak. Zonguldak ili için kura çekimi bugün yapılıyor. Peki TTK işçi alımı kura sonuçları açıklandı mı? TTK işçi alımı kurası isim listesi yayımlandı mı?

Türkiye Taşkömürü işçi alımı kura çekimi Zonguldak ilinden başlıyor. Zonguldak Site Kapalı Spor Salonunda yapılacak elektronik kura çekimi T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı resmi Youtube hesabından canlı olarak yayınlanacak

Zonguldak iş kurumuna toplam başvuru sayısı 26 bin 55 oldu. Bu adaylar arasından kurada ismi çıkan 1500 asıl aday belirlenecek. Asıl aday sayısı kadar yedek isim kurada yer alacak.

TTK işçi alımı kura çekimi işlemleri başladı. Kura sonuçları kura tamamlandıktan sonra kısa süre içerisinde ilan edilecek.

Türkiye Taşkömürü Zonguldak ilinde 1500 işçi, Karabük ilinde 100 işçi ve Bartın’da 400 işçi alımı yapacak. Kura çekimi işlemleri tamamlandıktan sonra TTK işçi alımı kura sonuçları ve asıl yedek adaylar belirlenecek.

Zonguldak işçi alımı sonuçlarının 13 Ekim cuma günü erişime açılması bekleniyor.

Bartın’da kura çekimi 20 Ekim cuma günü tamamlanacak ve sonuçlar ardından paylaşılacak.

Benzer şekilde Karabük 100 işçi alımı sonuçlar ise 20 Ekim’den sonra duyurulacak.

Zonguldak ilinde yapılacak 1.500 işçinin belirlenmesi için kura çekimi 13 Ekim cuma günü saat 14.00’da başlayacak. Zonguldak Site Kapalı Spor Salonunda yapılacak elektronik kura çekimi T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı resmi Youtube hesabından canlı olarak yayınlanacak.

Bartın 400 işçi alımı için; 20 Ekim 2023 tarihinde saat 14.00’te kamuoyuna ve basına açık olarak Bartın Ömer Tepesi Kapalı Spor salonunda Bartın 3. Noteri tarafından yapılacak olan kura çekimine katılacak.

Karabük 100 işçi alımı için; 20 Ekim 2023 tarihinde saat 16.00’da kamuoyuna ve basına açık olarak Karabük Yenişehir Merkez Spor salonunda Karabük 4. Noteri tarafından yapılacak

YEDEK LİSTENİN İLK SIRASINDAN BAŞLANACAK!
Kura çekimleri asıl ve yedek adaylar olarak tamamlanacak. Asıl listede adı çıkan ancak şartları sağlamadığı tespit edilen adayların yerine yedek listenin ilk sırasından adaylar çağrılacak.

Kuradan çıkmış olmak tek başına işe girmeye hak kazandırmaz. Elektronik kura çekimi sonucunda ASIL olarak belirlenen adaylar; Kurumumuzca sevk edilecekleri tam teşekküllü hastaneler tarafından, 20.06.2012 tarih ve 6331 sayılı “İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu” kurallarına uygun olarak hazırlanan TTK Beden Gücü Yönergesinin hükümlerine göre yapılacak olan sağlık muayeneleri sonucunda “Yeraltında pano-ayak üretim işçiliği sanatında çalışır” kararlı sağlık raporlarını almaları ve İl Emniyet Müdürlüklerince yapılan Arşiv Araştırması sonucuna göre işe girmeye engel bir suçları olmaması halinde işe başlatılacaklardır.

İlk İşe Giriş Sağlık Raporlarını alamayan, İl Emniyet Müdürlüklerince yapılacak olan Arşiv Araştırmasına göre işe girmeye engel bir suçu olanlar ile 8 ay içinde işten ayrılanların yerine YEDEK listesinin ilk sırasındaki kişiden başlamak üzere sırasıyla yedek aday çağrılıp hastaneye sevk edileceklerdir.