Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TÜFAD’dan Annelere özel maç – Kocatepe Gazetesi

8 Mart Dünya Kadınlar
TÜFAD’dan Annelere özel maç

8 Mart Dünya Kadınlar günü nedeniyle düzenlenen “Annem Futbol Oynuyor” etkinliğine Örnekevler Mahalle Muhtarı Kadir Toros, TÜFAD Afyonkarahisar Şube Başkanı Mustafa Keser, çok sayıda anne katıldı. Mahallede bulunan halı sahada yapılan futbol maçına katılan annelere Mahalle Muhtarı Kadir Toros tarafından gül ve karanfil takdim edildi. Anneler TÜFAD Başkanı Mustafa Keser tarafından ısınma hareketleri yaparak müzik eşliğinde maça hazırlandı. Başkan Keser, annelere 1923 yılında A Milli Takım Futbol takımı için tasarlanan milli takım forması hediye edildi. Annelerde milli takım formalarını giyerek maç öncesi hazırlıklarını sürdürdü.
İki takım halinde sahada mücadele eden anneleri eşleri, çocukları ve mahalle sakinleri izledi. Sahada gol atmak için birbirleri ile mücadele eden anneler, 8 Mart Dünya Kadınlar gününü futbol oynayarak kutladı. Yeşil ve beyaz takım olarak ikiye ayrılan annelerin başlama vuruşunu Başkan Keser yaptı. İlk golü yeşil takım atarken, beyaz takımda bir penaltıdan yararlanamadı. Karşılaşma 2-2 berabere sona ererken anneler müzik eşliğinde futbol oynamanın keyfini yaşadı. Maçın hakemliğini ise TÜFAD İl Şube Başkanı Keser yaptı. Maç sonu çocuklar annelerine koşarak tebrik etti.
Örnekevler Mahalle Muhtarı Kadir Toros ile birlikte 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe özel bir etkinlik düzenlediklerini söyleyen TÜFAD Başkanı Mustafa Keser, “Futbola önem veriyoruz. Yazın çocuklar için ücretsiz kurs açıyoruz. 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe özel olarak ‘Annemle Futbol oynuyorum’ etkinliği düzenledik. Bu gün özel bir gün olduğu için böyle bir etkinlik yapmayı düşündük. Ömrümüz olduğu sürece bu etkinliği sürdüreceğiz. Şu anda burada 20 bayan var. Bu etkinliği çocuklarımızla da yapacağız. Amacımız Afyonkarahisar’da bir ilk ve farkındalık oluşturmaktı. Sanırım bunu başardığımızı düşünüyorum” dedi.
“Annem Futbol Oynuyor” etkinliğine katılan ev hanımı Serpil Düşmez Kalender, böyle bir etkinlik düzenlenmesinden dolayı mutlu olduklarını söyledi. Etkinliği düzenleyen muhtar Toros ve TÜFAD Başkanı Keser’e teşekkür eden Kalender, sahadan galip ayrılmak istediklerini söyledi.
Tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlayan ev hanımı Ayşe Kuş, etkinliği düzenleyenlere teşekkür etti. Futbolun sadece erkek oyunu olmadığını vurgulayan anne Kuş, bayanların her yerde güçlü olduğuna dikkat çekti.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti