Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Tüm Adaylarımızın Meydanda Verdikleri Sözlerin Arkasındayız”

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Sinanpaşa ilçesinde ve tüm beldelerinde 31 Mart seçimi sonrası üç hilali dalgalandıracaklarını söyledi. Taytak, “Tüm başkan adaylarımızın meydanlarda vermiş oldukları sözlerinin arkasındayız.” dedi.

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet

MİLLETVEKİLİ TAYTAK, BAŞKAN ADAYI YILDIRIM’A DESTEK İSTEDİ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Sinanpaşa Merkez ve Güney Beldesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Seçim çalışmalarında; MHP İl Başkanı Ahmet Kahveci, İl Başkan Yardımcısı Doğan Şimşek, İl Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Zeybek, hazır bulundular. Taytak ilk olarak, Sinanpaşa Belediye Başkan Adayı Tolga Yıldırım ve İlçe teşkilatı ile birlikte esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. İlçede sıkmadık el, girmedik dükkan bırakmayan Taytak, esnaf ve vatandaşlardan Sinanpaşa Belediye Başkan Adayı Tolga Yıldırım’a destek istedi.

“SİNANAPAŞA OVASINDA 3 HİLALİ DALGALANDIRACAĞIZ”

Sinanpaşa’da düzenlenen iftar programına da katılan Milletvekili Taytak, katılımlarından dolayı salonlara sığmayan Sinanpaşalı vatandaşlara teşekkür etti. Taytak, “Maşallah, Sinanpaşa’da bu işi bitirmişsiniz inşallah. Bu muhteşem kalabalık diyor ki, 1 Nisan Pazartesi günü Sinanpaşa Belediye Başkanımız Tolga Yıldırım diyor. Bugün Sinanpaşa ilçemizde esnaf ve vatandaşlarımızı ziyaret ettik. Sağ olsunlar vatandaşlarımız partimize ve adayımıza yoğun bir teveccüh gösterdi. Milliyetçi Hareket Partisi’nin Sinanpaşa’da 4 belediyesi var. İnşallah 31 Mart tarihinden sonra Sinanpaşa merkez başta olmak üzere tüm beldelerde üç hilali dalgalandıracağız. Sinanpaşa ilçesindeki 4 beldemizde belediye başkanlarımız üretken belediyecilik anlayışı çok güzel hizmetler yaptı. Seçimler öncesi meydanlarda vermiş oldukları sözleri kısa zamanda yerine getirdiler. İnşallah Sinanpaşa merkez olmak üzere tüm belediye başkan adaylarımızın yanındayız.” dedi.

“Tüm Adaylarımızın Meydanda Verdikleri Sözlerin Arkasındayız”

TAYTAK’A GÜNEY’DE COŞKULU KARŞILAMA

MHP Milletvekili Mehmet Taytak ve İl Başkanı Ahmet Kahveci daha sonra Güney beldesinde coşkuyla karşılandı. Güney halkına desteklerinden dolayı teşekkür eden Milletvekili Taytak, “31 Mart tarihinde sandığa gideceğiz. Güney beldemize gerçekten çok ciddi hizmetler getireceğini inandığımız. Zafer Barin kardeşimizi aday ettik ve yola çıktık. İlk gelişimizde adayımız yapacaklarını ve projelerini paylaştı. Ayağı yeren basan Güney’in önüne açan projelerle karşınızdayız. İnşallah 31 Mart’tan sonra Güney’de Zafer kardeşimiz ile zafere koşacağız.” diye konuştu.

KAHVECİ: SİNANPAŞA OVASINDA BELEDİYE SAYIMIZI ARTTIRACAĞIZ

Sinanpaşa Ovasının şimdiye kadar tüm seçimlerde MHP’ye destek verdiğini söyleyen MHP İl Başkanı Ahmet Kahveci, şunları kaydetti: “31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimler de yine Sinanpaşa Ovasında bulunan MHP’li Belediye Başkan adaylarına destek vereceğiz. Sinanpaşa ilçemizde mevcut 4 belediyemiz var. Dört belediyemize milletvekilimiz ve teşkilatımızın büyük destekleri ile önemli hizmetler yaptık ve 4 MHP’li belediyemiz bölge de yıldız gibi parladı. İnşallah 31 Mart tarihinden itibaren Sinanpaşa merkez dâhil olmak üzere belediye sayımızı arttıracağımıza ben inanıyorum. Buradan şunu bir daha ifade etmek istiyorum. Vekilimiz ve teşkilatımız belediye başkan adaylarımızın vermiş olduğu sözlerin arkasındadır.”

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti