Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Tüm Afyonkarahisar’ı maça bekliyoruz” – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
“Tüm Afyonkarahisar'ı maça bekliyoruz”

AFJET Afyonspor’un yeniden seyirciyle buluşacağı maça tüm Afyonkarahisar’ı davet eden AFJET Afyonspor Sportif Direktörü
Cevat Macit, “Tüm Afyonkarahisar halkını, mülki amirleri, kurumları, tüm bayanları bize desteğe davet ediyoruz” dedi

Bölgesel Amatör Lig 7. Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor bu hafta kendi evinde Eğirdirspor’u ağırlayacak. Bu maç öncesinde Eğirdirspor’u değerlendiren AFJET Afyonspor Sportif Direktörü Cevat Macit, “Liderlik için beklediğimiz maç ayağımıza geldi. Serik Belediyespor’un İscehisarspor’la oynayacağı maç ertelendi ve maç sayısını eşitleyeceğimiz maç Eğirdir maçı olacak. Ligin önemli takımlarından biri olan Eğirdirspor’la bu hafta karşılaşacağız. Bu maçı kazanarak liderlik koltuğunu devralmak istiyoruz. Eğirdirspor’u yendiğimiz zaman ligin güçlü olan bir takımını erkenden ekarte etmiş olacağız. Bu da bizim için çok büyük avantaj olacaktır.” ifadesine yer verdi.
“BU HAFTA ŞEHİRLE TAKIMIN KENETLENMESİ GEREKİYOR”
Bu maçın başka bir önemi olduğunu hatırlatan Macit, “Bu maç aynı zamanda seyircimizle ilk buluşmamız, bunun heyecanını tüm takım olarak yaşıyoruz. Beklentimiz hafta sonu o stadın tamamen dolu olmasıdır. Onların desteğine ve onların gücüne sonuna kadar ihtiyacımız var. Tüm Afyonkarahisar halkını, mülki amirleri, kurumları, tüm bayanları bize desteğe davet ediyoruz. Bu hafta şehirle takımın kenetlenmesi gereken bir hafta olarak görüyoruz. Bunun içinde büyük bir destek istiyoruz.” diye konuştu.
MİRLAN MİLLİ TAKIM’DA
Mirlan Murzaev dışında takımda eksik olmadığını belirten Macit, “Milli takıma giden Mirlan Murzaev dışında tam takım karşılaşmaya hazır durumdayız. Moral motivasyonumuz üst seviyede. Bu maçla birlikte galibiyet serisini de sürdürmek istiyoruz.” şeklinde konuştu.
>> Ali Fuat GÜÇLÜER’in haberi