Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Tüm mahallelerde önemli çalışmalara imza atacağız”

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek,

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, her Cuma, Cuma namazı sonrası geleneksel hale getirdiği mahalle ziyaretlerine bu hafta Kışlacık Mahallesi ile devam etti

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Kışlacık Mahallesini ziyaret ederek, Mahalle Muhtarı Ahmet Demir ile mahalle sakinlerinin talep ve sorunlarını dinledi.
“SON DERECE VERİMLİ GEÇİYOR”
Başkan Zeybek, mahalle sakinlerinin sorunlarını ilk ağızdan dinledi. Belediye Meclis Üyeleri, Başkan Yardımcıları Süleyman Karakuş, Murat Öner, Mahalle Muhtarı Ahmet Demir ve birim müdürleri de ziyarette Başkan Zeybek’e eşlik ettiler. Şehrin dört bir yanına en iyi hizmeti götürmenin gayreti içerisinde olduklarını belirten Başkan Zeybek, “Mahallelerimizi ziyaret ederek devam eden çalışmalarımızın yanı sıra yeni planlamalarımızı, mahalle sakinlerinin ihtiyaç ve taleplerini hep birlikte değerlendiriyoruz. Yaptığımız bu ziyaretler son derece verimli geçiyor. Hemşehrilerimin talepleri bizim için emirdir. Allah’ın izniyle tüm mahallelerimizde belediye olarak elimizden geldiğince, gücümüz yettikçe önemli çalışmalara imza atacağız.” diye konuştu.