Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Tüm okulların takipçisiyiz” – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
"Tüm okulların takipçisiyiz"

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Ali Çağlar Anadolu Lisesi Aile Birliği Başkanı ve üyelerini makamında kabul etti. Ziyarette konuşan Vali Balkanlıoğlu, bugünün çocuklarının yarının gençleri olacağını belirterek, tüm okulların takipçisi olduklarını söyledi

Ziyarete Ali Çağlar Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Günay Kart ile Okul Aile Birliği üyelerinden Hatice Özkal, Emine Ulusoy, Bekir Bayram ve Davut Yılmaz katıldı.
Ziyarette Okul Aile Birliği Başkanı Günay Kart, Vali Balkanlıoğlu’na okul hakkında bilgiler verdi ve eğitime verdiği büyük destek nedeniyle teşekkür etti.
Vali Balkanlıoğlu da bugünün çocuklarının yarının gençleri olacağını ifade ederek, öğrencilerin yararı için yapılacak her türlü çalışmanın gelecekte meyvesini vereceğini kaydetti. Öğrencilerin eğitim-öğretimi için gerekli ortam ve şartların sağlanmasının önemini vurgulayan Vali Balkanlıoğlu, “Tüm okulların takipçisiyiz. Valilik makamınca okullar için yapılabilecek her türlü desteği vermeye hazırız” dedi. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti