Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tüp Bebek Kongresine Afyon ev sahipliği yaptı

Bu yıl 2. düzenlenen

Bu yıl 2. düzenlenen Fertıllıfe International Tüp Bebek Kongresine hafta sonu Afyonkarahisar ev sahipliği yaptı

İlki geçen yıl İstanbul Ataköy’de düzenlenen bu yıl 2. organize edilen Fertıllıfe International Tüp Bebek Kongresi hafta sonu NG Afyon’da gerçekleştirildi. Kongre açılışında ikinci organizasyonun Özel Dr. Fatih Öğüç Fertilife Hastanenin de yer aldığı Afyonkarahisar’da yapılmasının memnuniyeti vurgulandı. Kongrede Van’dan Edirne’ye kadar çok sayıda katılımcı yer aldı.
“11 YILLIK HİZMET BİNE YAKIN ÇALIŞAN”
Fertıllıfe Sağlık Grubu tanıtım filminin izlenmesi akabinde 2. Fertıllıfe International Tüp Bebek Kongresinin açılış konuşmasını Fertıllıfe Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Fatih Öğüç yaptı. Öğüç, 2008 yılında Türkiye’nin ilk Özel Tüp Bebek Merkezini Prof. Dr. Tekzen Çamlıbel ile birlikte açtıkları Fertıllıfe Sağlık Grubunun ana şirketi olan Özel Eskişehir Tüp Bebek Sağlık Şirketi kuruluşunun üzerinden 11 yıl geçtiğini söyledi.
Öğüç, “Kuruluşun üzerinden geçen 11 yılın sonunda şu anda Afyon’da ki hastanemizi İstanbul’da ki hastanemiz Tüp Bebek Merkezimiz ve Eskişehir’de ki Hayvan Laboratuarımız olmak üzere bine yakın çalışanımızla kongremiz katılımcılarına hoş geldiniz demekten gurur duyuyorum. Bu gurur sadece bana ait değil. Her zaman gece gündüz, iyi ve kötü günümüzde birlikte olduğumuz çok değerli eşim Emriyoloğumuz Merve Öğüç hanımefendiye, çok değerli çalışma arkadaşlarıma, yakın ilgi ve destekleriyle bizi yalnız bırakmayan tüm grubuma çok teşekkür ediyorum.”dedi.
“AFYON HASTANESİ
ŞUBAT AYINDA ALINDI”
Ekonomik kriz ve tüm olumsuzluklara rağmen Hayvan Laboratuarının ortağı Süleyman Binnat ve ortağı Mr. Medi Muhammed’e teşekkür eden Öğüç, “Kuruluştan sonra bir sağlık grubunun hem Eskişehir hem de İstanbul’da ki iki merkezinin direktörlüğünü ve işletmesini yaptık. Daha sonra da sağlıklı şekilde bu çalışmalarımızı bitirip 2019 yılının Şubat ayında Afyon’da ki hastanemizi aldık. Aynı tarihler itibariyle de Oto Jinemed Grubu ile birlikte İstanbul’da ki Tüp Bebek Merkezini işletmeye başladık. Bu dönemde bize destek olan Afyon’a gelmemizde bize çok destek veren, kucak açan çok değerli büyüklerimize bu vesile ile teşekkür etmek istiyorum. Özellikle Afyonkarahisar Valisi Sayın Mustafa Tutulmaz’a, Milletvekillerimiz İbrahim Yurdunuseven ve Ali Özkaya’ya, İl Jandarma Komutanımız Albay Hamza Çömez’e, İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Serhat Korkmaz’a, ATSO Başkanımız Hüsnü Serteser’e, çok değerli ağabeyimiz, dostumuz İl Genel Meclisi Başkanımız Burhanettin Çoban’a çok teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.
“AMAÇ SAĞLIKLI TEKNOLOJİLERLE FAYDA SAĞLAMAK”
Geçtiğimiz Şubat ayında Afyonkarahisar’a Özel Tüp Bebek Merkezini açtıktan sonra kendilerine verilen destek sayesinde yol aldıklarını belirten Öğüç, “Üreme sağlığı bizim için çok önemli bir alan. Bu aland tüm dünya için de çok önemli ve değerli bir bilim dalı olduğunu biliyoruz. Tüm teknolojiler özellikle gelişmiş ülkelerde ABD’de, İsrail’de, İspanya ve Fransa’da çok yüksek alanda Tüp Bebek Merkezlerinin çalışma faaliyetlerinin olduğunu, başarı oranlarının yükselmesiyle birlikte her doğan yüz çocuktan yaklaşık 6’nın üreme sağlığı çalışmalarıyla dünyaya geldiğini biliyoruz. Bizim de amacımız tüm teknolojileri kullanarak en sağlıklı şekilde bu teknolojileri ülkemizde uygulayarak fayda sağlamaktır.” şeklinde konuştu.
İLK SUNUMU PROF. DR. TEKZEN ÇAMLIBEL YAPTI
2. Fertıllıfe Internatıonal Tüp Bebek Kongresini oturumunu Dr. Munise Güney ve Prof. Dr. Meriç Karacan yönetti. “Dünya da ve Türkiye de IVF’nin Kısa Tarihi” başlıklı sunumu Prof. Dr. Tekzen Çamlıbel gerçekleştirdi. Çamlıbel, tüp bebek tarihçesini anlattı. Kongre açılışına; AK Parti Milletvekilleri Av. İbrahim Yurdunuseven, Av. Ali Özkaya, İl Genel Meclisi Başkanı Av. Burhanettin Çoban, AK Parti İl Başkanı Av. Hüseyin Sezen, ATSO Başkanı Hüsnü Serteser, İl Sağlık Müdürü Uzman Dr. Serhat Korkmaz, İl Emniyet Müdürü Gürsel Yıldız, İl Jandarma Komutanı Albay Hamza Çömez, Kent Konseyi Kadınlar Meclisi Başkanı Canser Kuzu, CHP İl Başkanı Nevzat Ercan katıldı. >> Burcu AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti