Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Turizm sektörü zor günler geçiriyor”

İHATO Genel Başkan Yardımcısı

İHATO Genel Başkan Yardımcısı ve Grand Özgül Termal Tatil Köyü Genel Müdürü
Süleyman Çınaroğlu, turizm sektörünün pandemi nedeniyle zor günler geçirdiğini söyledi

 

Uluslararası Helal Turizm Derneği (İHATO) Genel Başkan Yardımcısı ve Grand Özgül Termal Tatil Köyü Genel Müdürü Süleyman Çınaroğlu Gün FM’in konuğu oldu. Çınaroğlu programda çalışmaları ile ilgili bilgiler verdi.
“TÜM HİJYEN
TEDBİRLERİNİ ALDIK”
Turizm sektörünün pandemi nedeniyle zor günler geçirdiğini belirten Çınaroğlu, “Bizler her şeye rağmen misafirlerimizi olması gerektiği şekilde ağırlamaya devam ediyoruz. Tüm hijyen tedbirlerini aldık. Misafirlerimiz gönül rahatlığı ile tesisimizde konaklayabilirler. Tüm çalışanlarımızla büyük bir aileyiz. Misafirlerimiz tesisimizde gönüllerinden geçtiği bir tatil geçirebilirler.” şeklinde konuştu.
“7’DEN 77’YE TÜM YAŞ GRUBUNA
HİTAP EDİYORUZ”
Gazlıgöl’ün şifalı sularının sağlığa olumlu etkisinin bulunduğunun altını çizen Çınaroğlu, “Termal turizmden eskiden yoğun olarak belli bir yaş grubu faydalanıyordu. Artık her yaş grubuna hitap eden aktiviteler mevcut. 7’den 77’ye tüm yaş grubundaki misafirlerimizi Gazlıgöl’ün şifalı sularından faydalanmak için bekliyoruz. Bir kez konaklayan misafirlerimiz devamlı gelmek istiyorlar. Bu da bizleri mutlu ediyor.” ifadelerini kullandı.
Uluslararası Helal Turizm Derneği’nin çalışmalarından da söz eden Süleyman Çınaroğlu turizm alanında çalışmak isteyen gençlere bu sektörü tavsiye etti. >> Kocatepe Haber Merkezi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti