Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Turizme yönelik mesleki eğitim başladı

Turizme yönelik mesleki eğitim başladı
Turizme yönelik mesleki eğitim başladı

İl Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü tarafından otellerde çalışan personelin ‘Havuz Suyu Operatörlüğü’ mesleki ve belgelendirme eğitimi Vali Yardımcısı Ahmet Ali Barış’ın katılımıyla başlatıldı. Anemon Otel’de başlayan ‘Havuz Suyu Operatörlüğü’ kursunun başlangıcına Vali Yardımcısı Ahmet Ali Barış’ın yanı sıra İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, Çalışma ve İŞKUR İl Müdür Yardımcısı Yılmaz Akar, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mevlüt Çınar ile Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Murat Diktaş, eğitimciler ve kursiyerler katıldı.
Programda Vali Hakan Yusuf Güner’in talimatlarıyla bu ve bunun gibi kursların ve eğitimlerin faydalı olacağını belirterek sözlerine başlayan Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Murat Diktaş, ‘Havuz Suyu Operatörlüğü’ mesleki ve belgelendirme eğitiminin otellerimizde çalışan personelin 4 hafta sonu boyunca yani toplamda 8 gün olarak, 10:00 ile 14:00 saatleri arasında gerçekleştirileceğini belirtti.
Bu güzel eğitim programında otel çalışanları ile bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek sözlerine başlayan Vali Yardımcısı Ahmet Ali Barış; “Elbette ki insanlar işlerini yaparken, konuşurken kendini ne kadar çok geliştirirse ve mesleki olarak ne kadar çok eğitimler alırsa verim o kadar çok olacaktır. Bu anlamda herkes verilen hizmetten tatmin olur ve müessesesine de o kadar çok katkı sağlamış olur. Bu mesleki ve belgelendirme eğitimi de gerekliliği olan bir çalışmadır. Burada Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdür ve personelinin gayretiyle hayata geçirilen ve turizme çok büyük destek sağlayan bu mesleki ve belgelendirme eğitiminin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Ben inanıyorum ki bu çalışmayla nitelikli eleman sayısında artış olacak ve ilimize de katkı sağlayacaktır” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)