Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Türk-İş’ten Kocatepe’ye teşekkür – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Türk-İş’ten Kocatepe’ye teşekkür

Türk-İş Sendikası İl yöneticileri gazeteniz Kocatepe’ye tarafsız, ilkeli ve tutarlı yayınları nedeniyle teşekkür ziyaretinde bulundular

Türk-iş İl Temsilcisi Muharrem Uslu ve Türk-iş yöneticileri gazeteniz Kocatepe’yi ziyaret ettiler.
Demiryol-İş Sendikası Afyonkarahisar Şube Başkanı ve Türk-İş İl Temsilcisi Muharrem Uslu, Belediye-İş Sendikası Afyonkarahisar Şube Başkanı Yücel Şahin, Yol-İş Sendikası Eğitim ve Teşkilatlanma Sekreteri Atilla Kılıç, Tes-İş Sendikası Teşkilatlanma Sekreteri Ahmet Karaşahin, Tezkoop-İş Sendikası Afyon Temsilcisi Galip Koç’tan oluşan Türk-İş heyeti ekonominin ve demokrasinin unsurları arasındaki dengeli ve tarafsız yayını nedeniyle gazeteniz Kocatepe’ye teşekkür ettiler. Geçmişten bu yana Kocatepe Gazetesi’nin Afyonkarahisar’da tarafsız yayıncılık anlayışı ve gözettiği ilkelerle bir denge unsuru olduğunu belirten Türk-İş il Temsilcisi Muharrem Uslu, “Önceki kuşaktan devraldığınız bu bayrağı ilkeleriniz doğrultusunda uzun yıllar taşımanızı diliyoruz. Geçmişten bu yana süren tarafsız, tutarlı ve ilkeli yayıncılığınız nedeniyle teşekkür ediyoruz” dedi.
Kocatepe Gazetesi sahibi Sezer Küçükkurt da nazik ziyaretleri ve hassas düşüncelere nedeniyle Türk-İş mensuplarına teşekkür etti. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti