Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Türk Polisi Fedakârca Görev Yapıyor

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Türk Polis Teşkilatının 179’ncu kuruluş yıldönümü ve 10 Nisan Polis Haftası nedeniyle mesaj yayımladı.

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr.

“TÜRK POLİSİ FEDAKÂRCA GÖREV YAPIYOR”

Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı,  kurulduğu günden bu yana hukukun üstünlüğü ve insan haklarına saygıyı ilke edinen ve Türkiye’nin her köşesinde gece gündüz demeden fedakârca görev yaparak millet için her zaman huzur ve güven temin eden Türk Polis Teşkilatı’nın Polis Haftası’nı kutladığını belirtti. Vali Yiğitbaşı, “Terörle ve örgütlü suçlarla mücadele başta olmak üzere, üstlendiği tüm görevlerde bizi gururlandıran, büyük fedakârlık, cesaret ve kahramanlıkla hizmet veren Emniyet Teşkilatımızın her bir neferine şükranlarımı sunuyor, muhabbetle selamlıyorum. Ülkemizin içeride ve dışarıda huzur ve sükûnun demokratik kurallar içerisinde sağlanmasını, hür ve serbest ortamın sürdürülmesini temin etmek polisimizin en önemli vazifesidir.” dedi.

“POLİS TEŞKİLATI GÖREVİNİ CANINI HİÇE SAYARAK YERİNE GETİRDİ”

“Unutulmamalıdır ki, demokrasinin yaşaması diğer özgürlüklerin yanında ancak toplumda huzur ve güvenliğin sağlanmasıyla mümkündür.” diyen Vali Yiğitbaşı, sözlerini şöyle tamamladı: “Gücünü halktan ve kanunlardan alan Türk polisi, görevini her zaman fedakârca yapmış, gerektiğinde canını hiçe sayarak ulvî görevlerini yerine getirmiş, toplumumuzun güvenini ve takdirini kazanmıştır. Bu ağır yükü omuzlayan Türk Polis Teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Emniyet Teşkilatımızda görev yapan her bir polisimizin Polis Haftası’nı bu duygu ve düşüncelerle kutluyorum. Görevleri başında şehit düşen polislerimizi rahmetle ve minnetle anıyor, görevleri başındaki tüm polislerimize başarılar diliyorum.”

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti