Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TÜRKAV üyeleri kan bağışladı

Türk Kızılayı’nın sosyal medya

Türk Kızılayı’nın sosyal medya üzerinden azalan kan stoklarına dikkat çekmek amacıyla yaptığı “Kan Bağışı” çağrısı sonrasında harekete geçen TÜRKAV Şube Başkanı Ahmet Nal ve üyeleri kan bağışında bulundu

 

Türk Kızılayı’nın “Kan Bağışı Verme’ çağrısına Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (TÜRKAV) Afyonkarahisar Şubesi destek verdi. TÜRKAV üyeleri, iftardan sonra sosyal mesafeyi koruyarak kan bağışında bulundu.
Kan bağışında bulunarak, Kızılay’a destek TÜRKAV Şube Başkanı Ahmet Nal yaptığı açıklamada, “Ülkemizin içinde bulunduğu bu sıkıntılı süreçte Kızılay tarafından yapılan kan stoklarının tükendiğine dair açıklamalarının ardından bizlerde TÜRKAV Afyonkarahisar Şubesi olarak arkadaşlarımızla birlikte kan bağışı verme kampanyası düzenledik. Bütün halkımızı da kan vermeye davet ediyoruz. Çok önemli bir süreç yaşıyoruz. Birbirimize destek olmamız gerekiyor. Sağlık çalışanları nasıl koronavirüsle mücadele ediyorsa halk olarak bizde onlara destek vermeliyiz. Şu anda hastanelerde bulunan insanlar içinde kan vermeye tüm halkımızı davet ediyoruz.” dedi.