Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TÜRKAV’a Akça atandı – Kocatepe Gazetesi

Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma
TÜRKAV’a Akça atandı

Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı Afyonkarahisar Şubesi’nin yeni yönetimi belirlendi. Vakfın Şube Başkanlığı görevine Ömer Faruk Akça atandı.
TÜRKAV DAYANIŞMA İÇİN VAR
TÜRKAV’ın kurulduğu günden itibaren seviyeli, ilkeli ve dürüst çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Akça, “Bugünden itibaren de aynı çalışma şevkiyle hizmetlerimizi sürdüreceğiz. TÜRKAV, Türk Milliyetçisi kamu çalışanlarına mutlu ve huzurlu bir hayat sürmek, iyi bir ücret, iyi bir gelecek ülküsü için, kısacası birlik, beraberlik ve dayanışma için var. TÜRKAV kamuda verimliliğin artırılması ve ülkemizin ekonomik darboğazdan kurtulması için hazırladığı projeleri ülke yöneticilerine sunmak için vardır. TÜRKAV, herkesin katkıda bulunacağı ve herkesin feyz alacağı yüksek Türk kültürünün inşası için vardır” dedi.
VAKIF İÇİN VEFA ÖNEMLİ
TÜRKAV üyelerinin haklarının korunması için çalışmaları sürdüreceklerini kaydeden Akça sözlerine şöyle devam etti: “TÜRKAV milletin silinen hafızasını, Cumhuriyetin kuruluş felsefesini, erdem ve vefayı hatırlatmak için vardır. TÜRKAV hangi olumsuz şartlarda olursa olsun ülkemizin vefakâr ve cefakâr Türk Milliyetçisi çalışanlarının tek devlet, tek bayrak, tek dil ve tarih düşüncesine her zaman katkı sunmaya devam edecektir.”

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti