Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Türker TÜRMOB seçiminde destek istedi

Bu haberin fotoğrafı yok

TÜRMOB’un 12-12 Ekim tarihlerinde yapılacak olan olağan seçimli genel kurul toplantısına Genel Başkan adayı olan Dr. Masum Türker hafta sonu Afyonkarahisar’a gelerek delegasyondan destek istedi

Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB) eski Genel Başkanı, Genel Başkan Adayı, DSP eski Genel Başkanı Devlet eski Bakanı Dr. Masum Türker 13 Ekim tarihinde katılacağı seçim öncesi Afyonkarahisar’da toplantı düzenledi.
AFYON’A İKİNCİ ADAY ZİYARETİ TÜRKER’DEN
Toplantının açılış konuşmasını Afyonkarahisar SMMMO Başkanı Serhat Gümüş yaptı. TÜRMOB seçimleri nedeniyle ASMMMO ev sahipliğinde düzenlenen toplantı katılımcılarına katılımları nedeniyle teşekkür eden Gümüş, “Bilindiği üzere 12-13 Ekim tarihleri arasında üst birliğimiz TÜRMOB’un seçimli olağan genel kurul toplantısı yapılacaktır. Bu çerçeve de Başkanlıklara ve kurul üyeliklerine aday olan kişiler il il, oda oda projelerini anlatmak üzere ziyaretlerde bulunmaktadırlar. Projelerini anlatmak üzere Sayın Bakanım Dr. Masum Türker ve ekibi ile ilimize teşrif ettiler. Biz gerek Sayın Bakanımız olsun gerekse değerli üyemiz Rıfat Toruntay Nalbantoğlu ve ekibi olsun geçmişte yapılan mücadelelerle çabalarla hep göz önünde olduklarını bu meslek ve meslektaş için ne kadar mücadele ettiklerine şahit olduk. Bundan sonra da aynı çabayı gösterecekleri aşikârdır.” dedi.
“AFYON’A 1994’DEKİ HESABI GÖRMEYE GELDİM”
TÜRMOB Genel Başkan Adayı Dr. Masum Türker sözlerine, “Bugün Afyon’da yarım kalmış bir hesabı görmeye geldik” diyerek başladı. Sözünü ettiği hesabın 1994 yılından kalan bir hesap olduğunu söyleyen Türker, “Bu hesap 1994’den kalan bir hesaptır. Seçim boyunca bir numaralı projemiz Afyon’da kaldığımız yerden devam edeceğiz. Bunları anlatmadan önce uzun yıllar Ege’de güç yaratan, Ege’de güç birliğini sağlayan farklı şekilde seçime giren Rıfat Toruntay Nalbantoğlu’na sözün verilmesini istiyorum. Çünkü ben söze bir başladım mı sürenin tamamını bitiririm.” diye konuştu. Toplantı TÜRMOB Yönetim Kurulu Üyeleri Rıfat Toruntay Nalbantoğlu’nun sunumu akabinde Dr. Masum Türker’in konuşması ile devam etti. Türker ve ekibi Kütahya’dan geldiği Afyonkarahisar’dan Uşak’a gitmek üzere ayrıldı.
GENİŞ KATILIMLI TOPLANTI
Toplantıya; Afyonkarahisar SMMMO üyelerinin yanı sıra; TÜRMOB eski Genel Başkanı halen yönetim kurulu üyesi DSP eski Genel Başkanı Devlet eski Bakanı Dr. Masum Türker, TÜRMOB Yönetim Kurulu Üyeleri Rıfat Toruntay Nalbantoğlu, Ertuğrul Erdem, TÜRMOB Denetleme Kurulu Üyesi Ali Yenidoğan, TÜRMOB Disiplin Kurulu Üyesi Erdal Sayar, TÜRMOB Haksız Rekabet Kurulu Üyesi Erhan Yıldırım, İzmir Oda Başkanı Vedat Adak, İzmir eski Oda Başkanı Yardımcısı Erkan Yıldırım, Bursa Oda Başkanı Doğan Yıldız, Bursa eski Oda Başkanı TÜRMOB Temel Eğitim ve Staj Merkezi (TESMER) Başkan Yardımcısı Mesut Topçu, Balıkesir Oda Başkanı Ertuğ Arslan, Balıkesir eski Oda Başkanı Metin Yalçın, TÜRMOB eski Denetleme Kurulu Üyesi Sami Kazıcı, Uşak Oda eski Başkanı Uğur Albayrak’da katıldı. >> Burcu AYDIN’ın Özel Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti